Uusi Vuosi - kiitos ja näkemiin!

1. tammikuuta 2018


Hyvää huomenta!

Tätä postausta tuli kirjoitettua jotenkin itku silmässä, niin syville tunteisiin tuo viime vuosi veti. Taakse jäi rankka alkuvuosi, joka päättyi huhtikuussa aivan mahtaviin uutisiin. Oma isäni oli parantunut syövästä, joka vieläkin saa aiheutettua kylmiä väreitä ympäri kroppaa. Niin rankkaa aikaa se oli ja kun maailma tuntui joka suunnasta keikkuvan väärään suuntaan, oli positiivisuus ja muiden ihmisten positiivinen tsemppaaminen kaivettava todella syvältä, ennen kun sen onnistui jälleen kerran suuren notkahduksen jälkeen löydettyä. Nyt kun kaikki on hyvin ja oikeastaan enemmän kuin hyvin, tuntuu viime vuoden alusta olevan ikuisuus. "Se joka menneitä muistelee, tikulla silmään tökkii".. vai miten se nyt menikään. Mutta jos tässä ei nyt menneitä muistelisi, ei olisi mukavaa puhtaalta paperilta jatkaa. Siksi mielestäni onkin todella kiva vetää viime vuosi nippuun parhaiden palojen kera ja tiivistää siihen blogin ajatukset.

Tässä siis blogini vuosi 2017.

Tammikuu

Silloin vuotta aloitettiin kerrostalosta käsin ja makuuhuoneen postaus suosikkina!

Helmikuu

Silloin varailtiin uutta kotia ja nähtiin valoa tunnelin päässä!

Maaliskuu


Maaliskuussa kertoilin omia kokemuksia Elloksen Tanger-matosta.

Huhtikuu


No huhtikuussa oli hieman spessumpaa, kun tutustuttiin minuun.

Toukokuu


Toukokuussa tuli viimeisenä päivänä vietettyä omia syntymäpäiviä ja juhlistettua niitä olohuoneen uudella valaisimella - omana syntymäpäivälahjana.

Kesäkuu


Kesäkuussa heitettiin ihan lifestylen puolelle ja esiteltiin jokaisen naisen tylliunelmaa.

Heinäkuu


Heinäkuussa tuli toteutettua monta toivepostausta ja suurimmaksi suosikiksi muodostui valkoisen olohuoneen marmoripöydän postaus.

Elokuu

Kesän lopulla sisusteltiin itselle uusilla tuttavuuksilla, eli heleän vaaleanpunaisilla daalioilla.
Syyskuu

Syyskuussa tutustuttiin lastenhuoneen uuteen tulokkaaseen, eli valkoiseen leikkikeittiöön.

Lokakuu

Syksyn alussa makuuhuone sai syksyistä tunnelmaa osakseen, kun värimaailma muuttui täysin valkoisesta harmaan ja beigen väreihin.
Marraskuu


Marraskuuta käynnistettiin kuukautta testaamalla kotiin tulevan joulun kattausta, joka koostui valkoisen ja kullan väristä.

Joulukuu


Vuotta lopeteltiin jouluisissa tunnelmissa. Lempikuukauteni suosituin postaus oli jouluinen olohuone.

Kiitos kaikille viime vuodesta!

2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.