Uusia kuvakulmia käytävämallia

31. tammikuuta 2018


Oikein mukavaa huomenta tammikuun viimeiseen päivään ja terkkuja taas junamatkalta - aikainen lintu madon nappaa!

Huomenna - helmikuu. Kohta kuukausi tätä antoisaa vuotta takana. Kivasti olemme saaneet kaikkea mukavaa puuhailtua: luistelemaan kerettiin, liukurilla laskua pulkkamäessä, lumiukon tekoa, vaikka mitä ulkojuttuja. No, loppukuusta plussakelit pilasi kaikki kivat aktiviteetit ja liukurit sai laittaa takaisin kaappiin. Loppukuusta tuli käytyä työasioilla Tampereella ja se oli kyllä mukava reissu. Tampere on kiva kaupunki ja onneksi junat kulkee hyvin. Muuta suurempaa ja ihmeempää tammikuussa ei tapahtunut, mutta kiva kuukausi kivojen ihmisten parissa - varsinkin parin spesiaalin kanssa. Nyt kun helmikuu huomenna käynnistyy, voisi sitä alkaa valoittaa kevään suunnitelmia täällä pikkuhiljaa. Paljon kaikkea mukavaa tiedossa ja muutama yllätyskin.

Voiko siis nyt huutaa yllätys? Tänään kurkkaillaan meidän kotiin ihan uusista kuvakulmista. Näitä on toivottu ja niitä nyt toteutan parhaani mukaan. Eteisen jo esittelin ja nyt toisen toiveen toteutus, eli miltä näyttää käytävältä keittiöön ja lastenhuoneeseen päin. Kuten pari viikkoa sitten esittelin, eteisestä on näkymä isoon "Lumikki"-tauluun, jonka sivusta pilkottaa olohuone, keittiö ja nuoremman tytön pupuhuone. Tämä näkymä on otettu wc:n edestä kohti keittiötä. Voi kun tuon eteisen saa jossain vaiheessa toivomaani ulkoasuun niin sitten ollaan taas askel eteenpäin kohti oman kodin sisustuksen ”valmistumista”. Muutos tapahtuu hitaasti, mutta sitäkin varmemmin yksi asia kerrallaan. Aluksi ajattelin toteuttaa eteisen kaapin perusteellisen siivouksen ja sen jälkeen tarttua tuumasta toimeen ja lähteä katsastamaan By Lassen upeaa lipastoa työpaikkani läheltä. Se on yksi hyvä puoli Helsingin keskustassa työskentelystä, että kaikki on lähellä ja inspiraatiota helppo löytää.


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.