Helmikuun klisee

7. helmikuuta 2018


Oikein mukavaa keskiviikkoa!

Hui miten kylmä ulkona. Blogipostauksen otsikko kertoo "kevättä keittiöön", mutta kevät on kyllä kaukana ulkoa - ihanaa! Kerrankin saamme nauttia kivasta talvesta pakkasella ja lumella, eikä koko ajan ole märkää ja ruoho tyyliin näy pihalla. Nautitaan siis ehdottomasti tästä - kohtahan käynnistyy jo hiihtolomatkin. Itse lomailemme lapsien kanssa vasta pääsiäisen jälkeen, jolloin voisi olla jo huhtikuussa hieman lämpimämpää. Pääsiäislomaa on siis kiva jatkaa sitten vielä viikko eteenpäin ja toivoa oikein aurinkoisia säitä. Mutta ennen kun ollaan huhtikuun alussa, on kerennyt varmasti tapahtumaan vaikka mitä mukavia juttuja. Tälläkin viikolla on jo tapahtunut hyviä juttuja - uusimpana yllättävä yhteydenotto, josta kerron sitten kesän alussa enemmän. Vielä pari päivää hommia ja ihana viikonloppu ihanassa seurassa starttaa, joten positiivisilla fiiliksillä jatketaan, kuten aina.

Joo joo, tiedän että tämä aihe on niin nähty monessa blogissa ja olen auttamattomasti muita jäljessä, kun postailen kuvia tulppaanikimpuista vasta helmikuun alettua, mutta ei anneta sen haittaa. Tulppaanit ovat kauniita ja tuovat omasta mielestä keväistä tunnelmaa ja lupausta kevään tulosta tänäkin vuonna. Tästä on tullut aika klisee sisustusblogeissa, mutta itseäni se ei kyllä häiritse yhtään. Joten tässä olisi kauniit, ihanan valkoiset tulppaanit asetettuna Kartellin läpinäkyvään maljakkoon. Valkoiset sopivat hyvin tähän kylmään, talviseen tunnelmaan.


Mukavaa keskiviikkoa toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.