Ilman ystäviä en olisi tässä tilassa

14. helmikuuta 2018


Oikein ihanaa ystävänpäivää!

Miten ihana päivä tänään onkaan. Tänään juhlistetaan ystävyyttä rakkaita ystäviä, sukulaisia ja seurustelukumppaneita kohtaan. Moni ihminen voi olla ystävä eri tavalla. Sukulainen voi olla ystävä, puolisosi voi olla paras ystäväsi - you name it!

"Ystävyys on ajatonta,
ystävyys on rajatonta,
ystävyys täyttää rakkaudenkäskyt,
ystävyys voittaa pahimmatkin elämänmyrskyt"

Itse voin todeta, että tässä en olisi ilman parhaimpia ystäviä. En varsinkaan tässä mielentilassa, jonka on mahdollistanut upeat ystävät tukien ja auttaen tarpeen mukaan. Toinen parhaista ystävistä asuu meidän kodin vieressä, joka on kyllä aivan mahtava asia. Niin moni asia on nyt itsellä hyvin ja ystävät on ison kiitoksen aihe. Kun itsellä on rankkaa, ystävät auttaa. Kun itseä haluan purkaa, ystävät kuuntelevat. Kun muilla ystävillä on asiaa,  minä kuuntelen. Sitä varten ystävät on - niin ylä- kuin alamäessä tukena ja turvana kannustamassa maaliin asti.

Ystävänpäivänä moni muistaa myös rakkaimpaansa. Suomessa ystävänpäivänä kesitytään ystäviin enemmän, mutta muualla maailmassa myös omat rakkaat saavat osan kunniaa tästä päivästä. Tämä päivä on siis monen juhlapäivä ja sitä ei voi yhtään yliarvostaa. Itse haluan kiittää omia ystäviä, sukulaisia ja tärkeitä ihmisiä ympärillä. Kiitos, että olette olemassa!Kiitos teille ja kiitos sinulle spesiaalille, että olet olemassa!Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.