Kasvatusprojekti, uusi harrastus ja jääkaruselli

23. helmikuuta 2018


Iiks perjis!

Huhhei mikä viikko. Onneksi on viikonloppu alkamassa. En muista koska viimeksi olisin viikon jälkeen ollut näin puhki, kiireinen viikko takana ja kaikenlaista tullut puuhailtua. Kiitos siis alkavasta viikonlopusta, joka tulee kyllä niin hyvän saumaan nyt. Onneksi tänään saa rentoutua koko illan hyvässä seurassa ja ihan rauhassa. Koko viikko on arkena menty sellaista haipakkaa, että tänään on hyvä illasta mennä tunniksi hutkimaan sulkapallon kanssa ja sen jälkeen laittaa vain sauna päälle, takkaan tuli palamaan ja nauttia ihanasta seurasta. Olen jäänyt taas kerran vähäsen sulkapalloon koukkuun. Nuorempana sitä tuli enemmänkin hutkittua ja pelattua, kunnes muut harrastukset painoivat enemmän vaakakupissa. Vaikka en itse pelannut, oli mukava käydä katsomassa, kun oma isä ja veli sitä harrastivat. Siksi nämä ajat heti palautuivat mieleen, kun muutama kuukausi sitten sai taas pitkästä aikaa mailan käteen ja sai antaa sulalle ja vastustajalle kyytiä. Okei, no ehkä liiottelen tuossa vastustajan peittoamisessa, varsinkin kun vastustaja on vastakkaista sukupuolta. Totta puhuen minä juoksin hiestä märkänä reunasta reunaan, mutta miten hauskaa se onkaan. Liikuntaa ajatellen sulkapallon pelaaminen tekee tosi hyvää kropalle ja taas uusia lihaksia on alkanut kropasta löytyä. Aika innoissani tänään taas mailaan tartun ja hiki virtaa hyvin tunnin aikana.

Huomenna sitä olisi tarkoitus vierailla meidän kaupungissamme järjestettävään Jääkaruselli-tapahtumaan. Jos et ole koskaan tapahtumasta kuullut ja liikut Lohjan läheisyydessä, lisää voit lukea tästä! Lyhykäisyydessään Jääkarusellifestivaali on Suomen ainutlaatuisin talvitapahtuma! Festivaalilla yli 10 pyörivää jääkarusellia, lasten jääeläinkaruselli, jäinen esiintymislava päätähtineen, huikea jääkarusellin mm-kisa ja tuomaristo sekä paljon muuta koettavaa ja nähtävää. Laajalla tapahtuma-alueella on mm. poroja, igluja, sauna, street foodia, rusettiluistelua, sauna, useita myyjiä sekä paljon aktiviteetteja lapsille. Tapahtuma on maksuton. Tapahtumassa on ehdottomasti sekä tänään että huomenna pyörähdettävä ja käydä kurkkimassa millaista menoa on tiedossa.

Mutta sitten siihen kasvatusprojektiin. Viikko sitten tuli nimittäin ostettua kaupasta kirsikanoksia, joiden kasvatusta ajattelin nyt yrittää ja toivottavasti siinä onnistua. Okei, kasvatus voi olla huono sana tähän kohtaan, mutta tarkoitus olisi jollain tavalla saada oksat kukkimaan ja aukeamaan kukoistukseen. Onneksi onnistuin löytämään hyvän artikkelin/ohjeen, jota pyrin noudattamaan niin hyvin kuin pystyn. Tämän ohjeen Meillä Kotona-sivulle löydät tästä. Tämä on taas sellainen asia, joka vaatii kärsivällisyyttä ( jota itseltä ei ihan hirveästi kyllä löydy, myönnettäköön). Itse omistan myös yhden orkidean, jota tulisi upottaa veteen tietyin väliajoin ja pitää siitä hyvää huolta. Noh, itse olen sitä ikkunalaidalla säilyttänyt ja silloin tällöin kastellut ja mitä tässä kuukausi sitten tapahtui? Orkidea alkoi tuottaa nuppuja ja nyt siinä kukkii jo kolme kukkaa, vaikka en ole yhtään neuvottanut huolto-ohjeita. Olisiko siis parempi jättää nämäkin kirsikanoksat heitteille ja unohtaa tarkat ohjeet?

Mukavaa viikonloppua toivottaen,
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.