Keittiö esittelyssä ja varsinaista törttöilyä

21. helmikuuta 2018


Oikein mukavaa huomenta teille kaikille lomalaisille ja työssä puurtaville!

Itse sitä jo matkataan bussilla Helsingin keskustaan toimistolle ja tien päällä oli kuin kesälomalla - hyvin hiljaista ja rauhallista. Selvästi hiihtoloma on vähentänyt työmatkalaisia ja se jos mikä on hyvä asia. Kaikenlaisia kuskeja sitä on tullut vuosien aikana nähtyä, mutta tämän vuoden puolella Espooseen ajaessa on aamuruuhkassa osunut kohdalle pari sellaista sankaria, joilta olisi samantien saanut ottaa kortin pois. Onneksi ei sentään ole kirjaimellisesti osunut, mutta pari kertaa ei ole kaukana käynyt. Itse ajelen rauhassa aamuisin, koska en tykkää kiirehtiä. Sitä kerkee lähteä ajoissa ja varata matkustukseen tarpeeksi kauan aikaa, mutta jotkut törtöt kaahaavat kuin viimeistä päivää ja se jos jokin ärsyttää. Pieni purku, mutta kuukausi takaperin juuri oli sellainen läheltä piti-tilanne, jossa vieras kuski meinasi kiilata suoraan auton ojaan ja tämä tapahtui vielä ei edes moottoritiellä. Kuski sai kyllä jälkeenpäin kuulla kunniansa. Tämä pelästytti jotenkin itseni, koska juuri omassa kaupungissa tapahtui vähän aikaa sitten kolari, josta moni on lukenut ja kuullut varmasti. Siksi itse yritän ajaa niin rauhallisesti kuin voi ja koskaan ei voi tietää mitä sattuu. Ugh - olen puhunut ja siksi tänään hyväksyi vaihtoehdoksi valikoitui lopulta bussikyyti. Saapahan tehtyä töitä samaan aikaan niin ei tarvitse jäisiä teitä ja päättömiä kuskeja stressata.

Pois tieltä ja suoraa päätä kotiin. Tajusin nimittäin, että en ihan kauhiasti ole ottanut kuvia meidän keittiöstä. Tämä aihe on jäänyt täysin unholaan, joten nyt parannusta asiaan ja tartun aiheeseen kiinni, Keittiö on tammea ja siihen on asennettu kaikki integroidut laitteet. Ovet keittiössä on valkoista, korkeakiiltoista ja tasona toimii tammitaso. Säilytystilaa on kivasti ja itsellä on aivan liikaa astioita, eli vähemmälläkin pärjäisi. Seuraavan kerran kun muutan, tulen niin vähentämään tavaraa keittiön suhteen - lupaan sen. Hyvin toimiva keittiö ja toimii tässä asunnossa hyvin.
Muksaa keskiviikkoa kaikki ihanat!


4 kommenttia

 1. Hei mistä tuo pöydän päällä oleva lamppu on? Me vaihdettiin myös pyöreään keittiön pöytään ja just tuommoinen lamppu on mun kuvitelmissa, mutta mistään en löydä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Elloksen valikoimasta tämä :) On kyllä tosi kiva!

   http://www.coconutwhite.com/2018/01/joululahja-itselleni-uusi-spring.html

   Poista
 2. Olet valkoisen ystävä. Miten silmäsi on tottunut tuohon tammeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siihen pikkuhiljaa on tottunut. Ei se unelmakeittiöni ole, mutta kun tämä asunto on väliaikaisratkaisu niin ihan hyvin silmä sitten on tottunut. Keittiö kumminkin toimii ja on käytännöllinen.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.