Keittiön välitilaa ja back in action

26. helmikuuta 2018


Oikein mukavaa helmikuun viimeisen viikon aloitusta ja maanantaita!

Se alkaa olemaan helmikuu niinku eletty ja oltu kohtapuolin. Mutta olipas mukava kuukausi! Vedetään kuukautta vasta seuraavassa postauksessa yhteen ja pakettiin, tänään vielä nautitaan uudesta viikosta ja viikon käynnistymisestä mukavissa tunnelmissa. Viikonlopun jäljiltä sitä on vieläkin niin innoissaan tuosta sulkapallosta, että päätin sitä jatkaa ja alkaa pelailemaan pitkän tauon jälkeen. Sitä olisi ihan mukava alkaa pelailemaan hyvässä hengessä ja kivana liikuntamuotona, hyvää vaihtelua tanssille ja kuntosalille. Joten sukulaiset ja kaverit, jos teitä kiinnostaa tulla mukaan niin messiin vaan! Yhden vastustajan tiedän jo, en vain tiedä haluanko saada häneltä pahasti köniin, hih! Toinen viikonlopun erittäin hikinen aktiviteetti oli pari luistelukertaa naapurikunnan lentokentällä. Voi jestas miten hiki tulikaan luistelusta. Hieman erilaista kuin lasten kanssa rusettiluistelu. Varsinkin kun itse en osaa ihan hirveästi liikunnassa himmailla, vaan olympialaisista innostuneena kaasu pohjassa liikkeellä ja vitosvaihde silmässä. Samaa ajattelin mennä tiistaina töiden jälkeen taas jatkamaan, eli luistimet mukaan, musiikit korviin ja 1,2km pituista luistelurinkiä kiertämään.

Viime viikkoinen keittiöpostaus keräsi paljon lukijoita ja sähköpostia keittiöstä sain kivasti, joten ajattelin tehdä postauksen tästä aiheesta - keittiön välitila. Vanhassa omakotitalossa käytimme aikoinaan välitilassa lasia suojaamaan keittiön seiniä roiskeilta ja kastumiselta. Tähän kotiin kotiutui sama ratkaisu välitilaan ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen tähän ratkaisuun jälleen kerran. Lasilevy alkaa mikron alta eli heti yläkaapiston alettua ja jatkuu toiselle seinälle ihan reunaan asti suojaamaan seinää hellalta lentävästä rasvasta ja muulta lialta. Todella toimiva ratkaisu hellan, vesipisteen ja keittiön tason takana, koska lasi on helppo puhdistaa ja näyttää todella kivalta seinässä. Vanhassa kodissa lasin takana oli tapetti, mutta tähän kotiin se ei olisi sopinut vaan halusin ihan plainin seinän.
Mukavaa maanantaita ja monelle lomalta paluuta toivottaen,


1 kommentti

  1. TODELLA KAUNIS. Onko tuo väritön vai maalattu lasi? Sisustuspostauksia on kiva lukea :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.