Kevään värit ja muuttoajatuksia

12. helmikuuta 2018


Oikein kaunista huomenta upean viikonlopun jälkeen!

Taas käynnistellään uutta helmikuun viikkoa muksan viikendin jälkeen ja mikäs sitä on käynnistellessä inspiroivan työn parissa. Onneksi tänään ei tarvinnut herätä ihan kukonpierun aikaan, vaan sitä sai sängyssä nukkua jopa 6.40 asti. Monet vihaavat ja kauhulla odottavat aina maanantaita, itse tykkään taas käynnistellä sitä aamukahvin parissa koneen avaamalla ja sähköposteihin vastaamalla. Helsinkiin muutto ei ollutkaan niin pelottava asia, mitä sitä aluksi miettisin ja pelkäsin. Keskustassa työskentelyssä on puolensa ja kaikki on niin lähellä. Itseä on alkanut kovin houkutella myös muutto lähemmäs Helsinkiä lähtitulevaisuudessa. Ei nyt ihan tämän vuoden juttu, mutta hyvin potentiaalinen vaihtoehto. Varsinkin kun työt lisääntyvät ja matkustaminen myös Tamperelle yleistyy, olisi aivan huippua asua lähempänä ja säästyä todella aikaisilta aamuilta. Tätä ideaa pitää pyöritellä ja makustella. Tässähän on kohta vuoden asunut tässä kodissa, joten oman kodin myyminen olisi ensi vuoden alussa ihan mahdollinen ajatus. Mutta eipä mennä nyt vielä asioiden edelle, koska paljon kerkee vuodessa tapahtumaan - siitä on ehkä vähän liikaakin kokemusta. Mutta makustellaan ja mutustellaan tätä päätöstä kaikessa rauhassa.

Kerran tässä kevät lähenee ja lähenee, ajattelin ottaa myös hieman keväistä näkökulmaa tälle päivälle ja esitellä meidän sisustuksen kevään värejä. Pikkuhiljaa keväisiä tekstiilejä alkaa kaivautua kaapin pohjalta ja siirtyä esille, koska viime viikolla aurinko paistoi koko päivän niin kivasti ja lämmitti sisällä. Ainoa järkky asia auringossa on sen, että meidän olohuoneen ( ja varmasti muodenkin huoneiden) ikkunat on niin li-kai-set! Se on vähän kuin auton peseminen - turha sitä on pakkasella tehdä, vasta kun aurinko alkaa kunnolla paistamaan ja ilmat lämpenemään. Näillä kymmenen asteen pakkaslukemilla sitä on kiva tuijotella sisätiloista ulos ja venyttää ikkunoiden pesua hamaan tulevaisuuteen. Sitten keväällä (kesällä). Mutta silti on kiva, kun aurinko paistaa ja meidän olohuone kylpee ihanassa valossa. Tätä kevättalvea talvikevättä tuo ihanasti esille vaaleanpunaisen, valkoisen ja mustan väri.

Ihanaa uutta viikkoa ihanuudet! Oikein paljon tsemppiä maanantaihin toivottaen,


1 kommentti

  1. Me olemme asuneet nyt jo jonkin aikaa Jätkäsaaressa ja voin vain suositella sitä asuinalueena! Lyhyt matka keskustaan ratikalla töihin tai shoppailemaan :)

    Kirjoitit tuossa, että työt lisääntyvät. Oletko vaihtamassa työpaikkaa?

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.