Kun se menee rikki - E tulee apuun

16. helmikuuta 2018


Oikein mukavaa huomenta ja ihanaa viikonlopun aloitusta!

Monella pärähtää tänään hiihtoloma päällensä. Virallisesti se täällä hyvin etelässä alkaa ensi viikolla, mutta kyllä kesälomaakin aletaan jo perjantaina juhlistaa niin miksi ei hiihtolomaa. Meidän perhe ei lomaile hiihtoloman aikaan, vaan meidän talvilomaa vieteään vasta huhtikuussa toivottavasti lämpimissä tunnelmissa - tai ainakin enemmän lämpöisissä kuin nyt. Huhtikuu on totaalinen kevätkuukausi itselle ja yleensä huhtikuussa olemme jo päässeet nauttimaan lämmittävästä auringosta ja terassi korkattu grillailulla. Mutta sinne on vielä niin pitkä matka, että jos nyt keskittyisi tähän juuri ohitettuun helmikuun puoleen väliin ja sitten ensi kuussa pohtii tulevaa. Mut hei, aika ihana viikonloppu tiedossa. En jaksaisi millään odottaa huomista!! Housuissa ei meinaa pysyä, kun huomenna avataan minun äärimmäisen rakkaan harrastuksen, eli samban tämän vuotinen kausi. Huomenna sitä tanssitaan samban kuumissa tunnelmissa melkein kolmen tunnin ajan ja nautitaan ihanasta tunteesta. Kuuma, kuumempi, kuumis!

Kuuman tunteen saattelemana menemme tämän päivän kuumaan aiheeseen. Meillä meni nimittäin nuoremman tytön huoneessa ensimmäistä kertaa rikki jotain hänelle niin kallisarvoista, että sitä surun määrää ei vaan kestänyt. Muistatteko söpön, valkoisen pupuvalaisimen, joka aikaisemmin löytyi tytön yöpöydältä? Nyt tämä valaisin sai lähteä uusiin paikkoihin, kun se yksi päivä tippui vahingossa lattialle ja meni rikki. Pupusta tuli korvaton ja korvaamaton, kunnes tajusin ja muistin hankkineeni tytölle samanlaisen kirjain-valaisimen jouluna, kuin mitä vanhemmalle. Siitä asti valaisin on ihastuttanut yöpöytää, kunnes löydämme sopivan yövalaisimen.
Mukavaa viikonloppua toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.