Meidän keväinen olohuone - kopioi tyyli ja alekoodi

28. helmikuuta 2018Oikein kaunista ja niin kylmän viimaista huomenta!

Huh, mittari näyttää tänäkin aamuna hurjia pakkaslukemia, kun talvi jyllää yli -20 asteen pakkasilla. Tänään ajattelin olla astumatta ollenkaan ulos ja viettää koko päivän sisätiloissa. Aamulla pelkästään takkapuita hakiessa tuntui tuulen nakertavan ihan luihin asti kylmyyden, joka lähti pois vasta, kun jalkoihin oli asettanut villasukat, päällensä suurimman ja lämpösimmän villatakin ja käteen otettua maailman suurin kuppi kuumaa kahvia. Jeps, olen talvi-ihminen, mutta vihaan yli kaiken kylmää ja tuiverrusta. Lunta - ihanaa! Pakkasta - ihanaa! Yli 20 astetta pakkasta ja todella kovi tuuli - kevät tule jo! Tässä kylmyydessä ja lattialämmityksen huutaessa melkein täysillä, sitä haluaa väkisinkin kääntää katseet jo kevääseen ja keväisin tunnelmiin.

Ikinä en ole blogissa julkaissut mitään "kopioi oman kotini tyyli"-tyylisiä postauksia, mutta nyt kun vierailin Jotexin verkkokaupassa, en voinut olla ihastumatta samantyylisiin huonekaluihin, mitä oman kodin keväisestä olohuoneesta löytyy. Kyllä, nyt eletään vasta helmikuun vikaa päivää (toinen jalka jo maaliskuun puolella), mutta maaliskuuta voisi vähän laskea jo kevätkuukaudeksi, koska tänä vuonna pääsiäistäkin vietetään jo maaliskuun puolella. Olohuoneemme kukoistaa jo keväisissä väreissä ja siksi siitä on kiva inspiroitua jo vaikka ennakkoon ja mukava löytää samanlaisia elementtejä, värejä ja huonekaluja myös Jotexin verkkokaupasta.

Kopsaa tyyli:

Vaaleanpunainen rahi - Rahi Jotex*
Marmorinen sohvapöytä - Jotexin sohvapöytä*
Valkoinen matto - Jotexin matto*
Kirkas maljakko - Jotexin maljakko*
Kattovalaisin- Jotexin valaisin*
Turkistyyny - Jotexin tyyny*
Turkisviltti - Jotexin viltti*
Mustavalkoinen koristetyyny - Jotexin koristetyyny*


Mikä parasta, pääsen tarjoamaan blogini lukijoille alekoodin COCONUT (huom. isoilla kirjaimilla), jonka syöttämällä kassan alennuskoodi-kohtaan, saat 20% alennusta tilauksestasi. Alennuskoodi on voimassa 4.3. saakka.


Keväisin terveisin,


*Mainoslinkkejä / Jotex

4 kommenttia

 1. Teillä on kyllä tosi kaunista! Pakkanen pitää minutkin sisällä ja samoin täällä odotellaan jo kevättä ja toivotaan lämpeneviä kelejä, vaikka kyllähän tuo aurinko ihanasti ikkunankin läpi jo piristää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tänään oli jo niin lämmin päivällä, että oli tosi mukavaa puuhailla ulkona, kun ei paleltanut yhtään :)

   Poista
 2. Hei, ymmärsin varmaan väärin, mutta eihän toi kattovalaisin ole Jotexilta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo mikä kuvassa on? Ei, se ei ole mutta samankaltainen on linkattuna tuohon :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.