Pinkkiä säilytykseen - lastenhuoneen ja legojen pelastus

2. helmikuuta 2018


Oikein mukavaa perjantaita!

Huh huh, saako nyt valittaa ja tehdä reklamaation? Haluaisin tehdä valituksen minun lumilapiosta, koska tähän lumimäärään se on niin surkea. Eli nyt en valita lumesta - ihanaa kun vihdoinkin saimme kunnollisen lumipeitteen, joka näyttäisi pysyvältä ratkaisulta ainakin hetkeksi. Tämä tarkoittaa vain sitä, että tässä joutuu lähteä kunnon lumikolan ostoon. Vanha on liian pieni tälläiseen pihaan. Eilen tuli tuherrettua kaksi kertaa pihan parissa tunti kerrallaan ja vaatteet aivan hikisinä. Jos joku sanoo, että lumityöt ei ole kunnon liikuntamuoto niin kylläpäs on. Saa siitä ainakin paikat kipeeksi ja hien pintaan, kun koko pihan kolaa pari kertaa päivässä. Helmikuun ostoslistalla ja himoituksiin lisätään siis mahdollisimman iso ja kestävä lumilapio - vinkkejä otetaan vastaan.

Vaikka nyt on paljon ehtinyt ulkona touhuilemaan ja tekemään hommia, on kotona saatu sisälläkin asioita järjestykseen ja kohdalleen. Päätimme nimittäin kaupallisessa yhteistyössä Orthexin kanssa pistää lasten kaikki pikkulelut järjestykseen ja tehdä pientä inventaariota leluihin yhdessä tyttöjen kanssa. Meillä on oikein ongelmaksi muodostunut pikkulegot ja niiden säilytys. Niitä löytyy joka nurkasta ja kaikki pienet legot tuppaavat hukkua joka leikki- ja kokoamiskerran jälkeen sinne ja tänne. Olemme ottaneet tavoitteeksi pitää legot aina niiden omissa laatikoissa, jotta ne eivät leviäisi joka suuntaan.

Kiitos Orthexin hauskojen, pinkkien SmartStore-säilytyslaatikoiden, nyt kaikki legot on muutamassa laatikossa hienosti säilössä. Nämä laatikot sopivat mainiosti esimerkiksi kynien, liitujen ja erilaisten askartelutarvikkeiden säilytykseen. Klipsit pitävät kannen tukevasti paikoillaan. Laatikot pinoutuvat tyhjänä sisäkkäin ja kannen kanssa päällekkäin. Hauska ja värikäs tapa pitää paikat järjestyksessä. Tätä laatikkosarjaa löytyy 7 eri koossa ja 6 eri värissä. Meille kotiutui pinkkejä laatikoita, joita sijoitimme tyttöjen huoneisiin lelujen säilytykseen sekä eteiseen pipojen ja hanskojen säilytystä varten. Samalla saimme tehtyä inventaariota leluista ja annettua turhat lelut kierrätykseen. Nyt legot, ponit ja zhu zhu petsit löytyvät helposti ja pysyvät siististi paikallaan, kun leikin jälkeen lelut siirretään takaisin laatikoihin illan päätteeksi. Samalla siirsimme kesäasusteet isoihin laatikoihin, jolloin lastenvaatteisiin tuli järjestystä ja tilaa. Kun kevät ja lämpimät ilmat saapuvat, saa talven asusteet laitettua ohuempien asusteiden tilalle laatikoihin ja kevyemmät tekstiilit esille kaappiin.Hauskoja laatikoita ja hauskaa järjestelyä!Viikonlopputerkuin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.