Raha-asiat kuntoon kerralla - uuden auton tarve

9. helmikuuta 2018






Oikein mukavaa perjantaihuomenta kaikille teille ihanille!

Päivää käynnistellään jo työpaikalta käsin, kun tänään pääsemme mukaan yrityksemme Kick-Off-henkeen ja pitämään vähän hauskaa tärkeän asian ääressä. Asian täyteinen päivä tiedossa ja illasta on varmaan ihan pää täynnä uutta tietoa ja asiaa, mutta ei huolen häivää - päivä on huoleton ja illalla pääsee sitten rentoutumaan hyvässä seurassa. Mutta jos on päivä töissä asian täyteinen, niin sitä se täällä blogin puolellakin. Normaalista poiketen olen tämän helmikuun alun keskittynyt täällä blogissa lifestyle-tyylisiin postauksiin, joissa olen itsestäni paljastanut erilaisia asioita ja kertonut mitkä asiat ovat lähellä sydäntä. Samalla teemalla jatketaan tänäänkin, kun kaupallisessa yhteistyössä Santander Consumer Financen kanssa käsittelen täällä blogin puolella raha-asioita ensimmäisen kerran sitten seitsemän vuoden blogiurani aikana. Raha-asiat on yleensä sellaisia, mistä ihmiset eivät niin halua puhua ja tietyllä tavalla väistelevät aihetta viimeiseen asti. Varsinkin, jos puhutaan lainan ottamisesta tai rahoituksen tarpeesta.










Itse ajattelin tänään ottaa tähän näkökulmaksi rahan ja rahoituksen. Santander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. He tarjoavat yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin. Santander Cunsumer Financen laaja yhteistyöverkosto kattaa koko Suomen ja tämän takia he ovat Suomen suuri autorahoittaja. Itsekin voin kertoa omistavani juuri autorahoituksen heidän kautta ja sitä olen jo opiskeluajoista lähtien hallinnoinut ja lyhentänyt pois. Tarve autorahoitukselle tuli itselleni vastaan ensimmäisen kerran, kun aloin opiskelemaan ammattikorkeakoulussa ja oma kouluni sijaitsi kodistani parinkymmenen kilometrin päässä. Tällöin aloin kartoittaa ensimmäisen kerran oman auton ostoa ja apuun tuli juuri Santanderin autorahoitus.

Suomen suurimpana ajoneuvorahoittajana Santander Consumer Finance Oy haluaa tarjota asiakkailleeensa helppoa ja huoletonta matkaa ajoneuvosta riippumatta, tarjoamalla räätälöityä rahoitusta sekä yksityisille että yritysasiakkaillemme niin uusiin kuin käytettyihin autoihin. Ajoneuvorahoituksen saat haettua vaivattomasti myyjäliikkeestä. Laajan yhteistyökumppaniverkosto kattaa merkittävän osan Suomen autoja ja vapaa-ajan ajoneuvoja myyvistä liikkeistä. Santander rahoituksen voit hakea kätevästi myyjäliikkeessä ajoneuvokauppasi yhteydessä. Saat luottopäätöksen nopeasti ja helposti suoraan jälleenmyyjältä. Et tarvitse erillisiä lisävakuuksia tai takaajia, sillä ajoneuvosi toimii rahoituksen vakuutena. Maksettuasi ajoneuvosi rahoituksen kokonaan, ajoneuvo siirtyy sinun omistukseesi.Kun ostat auton osamaksulla, tulee sinun ottaa autollesi sekä liikenne- että kaskovakuutus. Halutessasi saat osamaksun kuukausierän yhteyteen paketoitua myös Santander Liikennekaskon.







Kuten mainitsin, itselleni tuli tarve autolle ja autorahoitukselle vähän yli kaksikymppisenä. Opiskeluihin meni rahaa, opiskelutuet eivät olleet mitkään hääppöiset ja oman asunnon ostaminen alkoi pikkuhiljaa houkuttelemaan ensimmäistä kertaa elämässä. Asuntolainaan tarvittiin tietty määrä rahaa, joten oman auton ostoon sitä ei valitettavasti ollut. Niinpä asiaa pohdittuani ainoa mahdollinen tapa ostaa oma auto järkevään hintaan, oli ostaa se autoliikkeestä ja liittää ostoon mukaan Santander autorahoitus. Ilman tätä rahoitusta itselläni ei olisi ollut mitään mahdollisuutta autoa ostaa ja kun tarve omalle autolle oli kova, päätin kääntyä autorahoituksen puoleen ja se olikin siihen elämäntilanteeseen pelastava juttu. Päivääkään en ole auton hankintaa katunut ja autorahouitus mahdollisti auton oston ja lainan lyhentämisen järkevissä kuukausierissä opiskeluaikaan. Opiskeluaikaan kun raha on kuitenkin aika tiukassa, päätin ottaa mahdollisimman pienen kuukausierän, jota voisi sitten opiskelujen päätyttyä korottaa isommaksi ja maksaa rahoitus pois nopeammin. Santanderin All in One on palvelu, joka paketoi sinulle kaikki samaan kuukausierään. Voit valita autorahoituksen, huoltopalvelut, autovakuutukset, rengaspalvelut sekä muut haluamasi lisäpalvelut. Tämä palvelu on huippu juuri autorahoituksen kohdalla, koska ainakin itse naisena haluan päästä mahdollisimman helpoilla autoasioissa ja toivoin, että joku voisi hoitaa autoon liittyvät asiat kerralla ja kunnolla niin, että itse ei tarvitsisi miettiä ja ottaa asioista selvää mistä en vain ymmärrä tarpeeksi.






Santander Consumer Finance Oy tarjoaa myös muita lainavaihtoehtoja eikä keskity pelkästään autorahoituksiin. He eivät ole mikään pikavippifirma, minkä käsityksen osa on voinut joskus saada, vaan he tarjoavat asiakkailleen kulutusluottoa luotettavalla ja joustavalla tavalla. Itse olen heidän asiakas ollut jo opiskeluajoista lähtien ja edelleen olen. Kun punaisella autollani hurauttelen pitkin kyliä ja Lohja-Espoo-akselia, sen mahdollistaa juuri Santanderin luotettava autorahoitus.






Myös ihana Iina kirjoitti tästä samasta aiheesta postausta - käy ihmeessä kurkkimassa hänen postausta ja näkökulmaa asiaan tästä!


Rahoitusterkuin,



Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.