Seinäristikko pupustyle

5. helmikuuta 2018


Oikein mukavaa maanantaita!

Olipas mukava ja vauhdin täyteinen viikonloppu! Ihanaa kun pakkaset saapuivat ja pääsi taas puuhailemaan kuivalla säällä. Laskemista, luistelua, pihalla puuhailua ja jumppaa - siitä meidän perus viikonloppu koostui. Kovin meidän mielessä pyöri jo tuleva ystävänpäivä ja sitä varten aloimme jo askartelemaan kortteja valmiiksi - kerrankin ajoissa. Tytöt haluavat muistaa omia ystäviään korteilla, joten oli kiva tehdä sydämen muotoisia kortteja ja samalla harjoitella kirjoittamista, joka kyllä sujuu jo aika hyvin vanhemmalta tytöltä. Nuorempi tyttö osaa jo oman nimen kirjoittaa ja tunnistaa hyvin kirjaimia. Kumpaakin tyttöä selvästi kiinnostaa jo lukemis- ja kirjoitusjutut, meneehän vanhempi tyttö jo ensi kesänä eskariin.

Kun puhe kohdistui nyt tyttöihin, on hyvä siirtyä tämän päivän aiheeseen ja tyttöjen juttuihin. Vanhemman tytön huoneeseen kotiutui nimittäin kaupallisessa yhteistyössä Laa Laa Living:ltä valkoinen Bunny seinäristikko. Seinäristikkoa voi käyttää muistitauluna, kiinnittää siihen valokuvia tai hauskoja kortteja, joita vuosien varrelta on kerääntynyt. Me päätimme yhteistyössä tyttöjen kanssa laittaa pupulle valopallot yläosaan ja ripustaa tyttöjen suosikkikoristeita, eli värikkäitä perhosia. Pupun koko on 51x80cm, joten tilaa erilaisille asioille riittää. Laa Laa Living on uusi suomalainen sisustusmerkki. Merkin takaa löytyy Annika ja Vesa, kahden pienen pojan vanhemmat, joita yhdistää myös rakkaus kauniisiin ja leikkisiin sisustusesineisiin, joilla on käyttötarkoitus. Seinäristikot ovat esineinä juuri tällaisia tuotteita. Kauniita sisustusesineinä, mutta myös todella monikäyttöisiä. Käyttätarkoituksia on rajattomasti, ja seinäristikko on helppo stailata oman kodin tyyliin sopivaksi sen mukaan, mitä siihen kiinnittää. Eräänä päivänä Vesa heitti ilmaan idean, että mitä jos seinäristikko ei olisikaan se tuttu suorakulmion mallinen, vaan voisiko se olla pupun muotoinen! Siltä istumalta Annika otti kynän käteensä ja luonnosteli paperille pupun ristikkoineen. Miten ihana sellainen pupun muotoinen seinäristikko olisikaan! Ja miten uusi, hauska ja raikas idea, jollaista ei ole ennen nähty. Tuotteiden jokainen yksityiskohta on huolellisesti mietitty ja kaikkia seinäristikoita kehystää hieman paksumpi metallilanka, mikä antaa tuotteille huolitellun ja viimeistellyn ilmeen. Ja mikä kivointa, Laa Laa Living:n verkkokauppaan on viikolla 8 tulossa uusia malleja, mm. hauska pilvi neljässä eri värissä. Myös pupu- ja basic-malli saavat uutta väriä osakseen, kun värivalintoihin saapuu myös vaaleanpunainen ja minttu. Kyseisen brändin tuotteita myydään heidän oman verkkokaupan lisäksi myös useissa kivijalkamyymälöissä ympäri Suomea.


Söpö pupumuistitaulu, joka heti tuli tytöillä käyttöön. Nyt tuleva eskarilainen voisi ripustaa siihen eskarijuttuja tai vaikku pampulta valmiiksi odottamaan seuraavaa päivää ja hiustenlaittoa.


Terkuin,


2 kommenttia

 1. Suloinen ��

  Muistelisin, että kerroit esitteleväsi jonkun uuden tavan tehdä Runebergin torttua. Päivä meni jo, mutta uudet reseptit kiinnostavat aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itseasiassa se on luonnoksissa valmiiksi kirjoitettuna ja kuvatkin piti ottaa, mutta kun sain tarjottavan valmiiksi, se hävisi sen sileän tien ja kuvat jäi ottamatta. Nyt on vähän liian myöhäistä, kun päivä meni jo :D Vähän harmittaa.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.