Syvällistä pohdintaa - 7 vuotta nippuun ja aika siirtyä eteenpäin

19. helmikuuta 2018


Oikein mukavaa maanantaita!

Huh huh mikä viikko viime viikko oli.. ja oikeastaan sitäkin edellinen. Helmikuussa on tullut niin paljon painettua hommia ja töitä, että tuntuu siltä, että aikaa ei riitä mihinkään muuhun kuin itse töiden tekoon ja lasten kanssa puuhailuun. Viimeiset kaksi viikkoa päivät ovat suunniteltu suunnilleen minuuttiaikataululla: herätys, lapset hoitoon, kiireellä töihin, töitä, lapset hoidosta, ruoanlaittoa, leikkiä ja ulkoilua, lapset nukkumaan, töitä ja nukkumaan. Tätä kaavaa on nyt tullut tasan kaksi viikkoa toteutettua ja tuntuu, että se vaikuttaa myös tänne blogin puolelle, koska aikaa kuvaamiseen ja kirjoittamiseen ei meinaa tuntua löytyvän mistään. Tässä tuntuu tunnit ja minuutit loppuvan päivästä kesken, koska yöllä pitäisi ehtiä myös nukkumaan.

Tässähän tulee itsellä keväällä 7 vuotta (APUA!) täyteen blogin kirjoittamista. On se pitkä aika ja monen monta tekstiä. En tiedä mikä blogien keskimääräinen elinaika on, mutta 7 vuotta kirjoittelua on aikas mukava aika. Jälkeenpäin sitä alkaa oikein miettimään, että mitä kaikkea sitä kahdeksassa vuodessa on kerennyt oikein tapahtumaan? Työpaikka vaihtunut, ero, olen muuttanut 4 kertaa, kaksi lasta on syntynyt, naimisiin meno, talon rakennus, kasvamista ja kipuilua, elämän suuria iloja ja kaikkea mahdollista. Viime vuosi oli alkuvuodesta todella rankka ja voimia vievä - sitä en edes mielellään muistele, koska siitä en ihan hirveästi mitään muista. Onneksi henkistä oloa helpotti viime vuonna tämän kodin löytäminen, joka oli lottovoitto siihen hetkeen. Nyt tässä on ensi kuussa vuosi tullut asuttua ja olen ollut äärimmäisen tyytyväinen tämän asunnon ja se on tuntunut todella ihanalta kodilta, kodin varsinaisella sanalla. Vaikka viihdymme erittäin hyvin tässä kodissa ja se on kohta vuoden meitä palvellut, on sen vaihtaminen alkanut hiipua mieleen. Ajatukset muuttuu ja tilanteet muuttuu - elämä jatkuu. Oma elämä on alkanut todella paljon siirtyä pääkaupunkiseudulle ja suurimman osan ajasta tulee siellä vietettyä. Omassa kodissa tulee siis hyvin vähän vietettyä aikaa, mikä taas vie ajatukset muuttoon ja kodin siirtämistä lähemmäs Helsinkiä. Olen tätä ennenkin miettinyt, mutta nyt se on konkretisoitunut päivä päivältä enemmän ja enemmän. Tämä vuosi katsellaan rauhassa täällä Lohjalla ja nautitaan tästä ihanasta asunnosta, mutta jos kaikki menee hyvin, ensi vuonna olisi tarkoitus alkaa siirtymään. Jos siis sopivaa asuntoa meille löytyy, siitä ei ole koskaan varmuutta. Mutta vuosi aikaa miettiä ja pohtia ja etsiä ja tutkailla ja ja ja.

Summa summarum, bloggailu jatkaa kaiken kiireen keskellä niin hyvin kuin vaan sitä pystyn toteuttamaan ja täältä en hetkeen mihinkään katoa. Ainoastaan pientä hidastumista voi olla tiedossa jossain vaiheessa, jos tilanne sitä vaatii. Mutta joskus voi hidastaa ja nauttia elämästä, sitten voi taas kiihdyttää ja laittaa vitonen silmään.Mutta kaiken kaikkiaan, voin todeta olevani onnellisempi nyt kuin pitkään aikaan. Nyt oikein odotan tulevaa ja mitä kaikkea seuraavan vuoden aikana voikaan tapahtua. Kun oikein jaksaa toivoa, voi ne kaikista mahdottomatkin toiveet toteutua itsestä riippumatta. Sitä odotellessa! Joskus elämä koittelee, mutta tällä hetkellä se antaa ja paljon.4 kommenttia

 1. Heippa! Mistä tuo kaunis maljakko on?

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä kiireiden keskellä ja ihana kuulla, että kuitenkin kiireistä huolimatta olet onnellinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ja kyllä, nyt menee paremmin kuin pitkään aikaan ja olo on onnellinen <3

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.