Vaaleanpunainen olohuone ja hetki olla kiitollinen

18. helmikuuta 2018Oikein mukavaa huomenta ihanuudet!

Oijoi, ei tässä muuta voi eilisen jälkeen todeta. Voin kertoa olevani taas rakastunut. Sitä tunnetta ei ole pitkään aikaan näkynyt ja kuulunut, nyt sen sain taas takaisin. Eilisen päivän jälkeen voi taas todeta miten oikeasti omat asiat hyvin onkaan. Jotenkin sitä alkoi miettimään sitä, miten onnekas itse onkaan, kun pääsee tekemään sellaisia asioita, joista nauttii täysillä. Nyt on kyse tietenkin samban tanssimisesta, jota eilen pääsin melkein kolmen tunnin ajan toteuttamaan. Rakas harrastus ja laji. Miksi teen tästä asiasta nyt niin ison jutun? No siksi, koska sitä muutama viikko sitten tuli hyvässä seurassa katsottua Mark Wahlbergin tähdittämä elokuva "Ajojahti", oikealta nimeltään Patriots Day. Tositapahtumiin perustuva Ajojahti-elokuva kertoo kaupunkilaisten rohkeudesta taistella kauhua ja terroria vastaan Bostonin maratonille tehdyn pommi-iskun jälkeen. Jos et ole koskaan elokuvaa nähnyt, en ala kertomaan sen juonta ja lopputulemaa sen enempää, jos vaikka sen aiot vielä jossain vaiheessa katsoa. Todella vaikuttava elokuva, joka herätti tietynlaisen kiitollisuuden tunteen itsessä ja laittoi taas miettimään kuinka hienosti sitä asiat itsellä voikaan olla. Se, että joskus harmittaa pienet, mitättömät jutut, ei ole kyllä mitään verrattuna elokuvassa tapahtuviin asioihin. Sitä pitää asioita nykyään niin itsestäänselvyytenä, että tämän elokuvan katsottua sitä vaan on kiitollinen siitä asiasta kuin oma terveys ja liikunnan mahdollisuus. Jos joskus täällä blogin tai instan stories-puolella valitan jotain aijaijai tai voivoivoi - haastakaa minua ja muistuttakaa siitä asioiden positiivisuudesta.

Jotta tämä postaus ei menisi ihan paasaamiseksi ja vuodattamiseksi, on mukavaa siirtyä kumminkin tämän päivän hempeisiin väreihin ja tunnelmiin. Kuten maanantaina kerroin, meidän olohuoneen talven ja kevään teemavärit tulevat olemaan valkoinen, musta ja ripaus vaaleanpunaista. No ripaus muuttui ehkä vähän isommaksi määräksi, kun kotimme olohuoneeseen saapui ihana rahi Hakolalta, mutta ajattelin vielä enemmän lisätä kyseistä väriä olohuoneeseen muihin tekstiileihin ja tulos on kyllä tosi keväinen ja raikas olohuone. Vaikka nyt eletäänkin vasta helmikuun loppua -  ei se estä vaaleanpunaisen värin käyttöä sisustuksessa, enemmänkin raikastaa.
Mukavaa sunnuntaita toivottaen,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.