Aika rientää ja tyyny pyllyssä sekä mestaruus

4. maaliskuuta 2018


Huomenta mukavaan sunnuntaiaamuun!

Oijoi, taas mukava viikonloppu jo tässä vaiheessa takana. Paras biisi voitti eilen #UMK18 - kilpailun, eli Saara Aallon Monsters-biisi, jota olen popittanut kyllä enemmän kuin tarpeeksi viime aikoina. Monta kertaa olette kuulleet sen Instan puolella Stories-osion videoiden taustoinani ja sama jatkuu tästä eteenpäin. Itselleni ei kyseinen laulu avautunut ihan heti, mutta muutaman kuuntelukerran jälkeen siitä tuli ihan suosikki! Toukokuun Euroviisuja jo niin odotellessa!! Itse olen aina ollut suuri viisufani ja tänä vuonna olen innoissani, koska uskon Suomella olevan todella hyvät mahdollisuudet. No joo, niin sitä kyllä on todettu joka vuosi, mutta ehkä ensimmäistä kertaa Suomella on viisuissa edustamassa laulaja ja artisti, joka ihan oikeasti osaa laulaa ja vetää uskomattoman lavashown. Go Saara Aalto ja Monsters!! Tämä asia on vähän kuin jääkiekon maailmanmestaruuden voittaminen - se on kaksi kertta tapahtunut yllättäen ja tänä vuonna se tapahtuu taas, uskon niin (siis lätkässä että euroviisuissa)!

No mutta se siitä ja Euroviisuista.  Ihanaa, kun vihdoinkin alkaa säät hieman lämmetä ja ulkona pääsee puuhailemaan normaalisti. Maaliskuu starttasi tällä viikolla ja sehän on kevään ensimmäinen kuukausi. Helmikuu kului liian paljon sisätiloissa todella kylmien päivien ja iltojen takia, joten maaliskuu pyhitetään ulkoliikunta-kuukaudeksi. Ulos, ulos ja ulos - nyt mennään! Tänäänkin pitäisi olla päivällä vain -4 astetta, mikä on täydellistä! Itselläni on vielä viime viikonlopun luistelureissusta ja siellä kovassa vauhdissa pannuttamisesta sekä nilkka että kylkiluut kipeänä. Miten sitä vanhempana pienestä kaatumisesta voi ollakaan niin rikki ja kipeä, kun pienenä sitä tuli kaaduttua harvasen päivä - vähän matalemmalta vaan. Vanhempani kyllä suojelivat minua pienenä ihan liikaa luistelussa loukkaantumiselta, vieläkin naurattaa koko juttu. He nimittäin katselivat minun puuhaamisia ja kaatumisia jäällä niin paljon, että lopulta päättivät sijoittaa tyynyn talvihaalarini sisään pyllyn kohdalle, jotta kaatuminen ei sattuisi niin paljon. Kyllä, kuulit ja luit täysin oikein. Ei sattunut kaatumiset enää sen jälkeen, mutta olipahan näky. Ihana 90-luku ja arjen säästöt.

Kyllä se aika sitten rientää nopeasti - ei sitä oikein muuta voi todeta. Juuri tämä vuosi startattiin ja nyt ollaan jo maaliskuussa. Ensi kerran totetan tämän saman taas huhtikuun alussa, lyödään vetoa. Ensi kuun jälkeen on jo toukokuu ja se kuukausi on yhtä juhlaa. Tänä vuonna itse täytän jo 33 vuotta, mutta se ei kyllä tunnu missään - ei enää sen jälkeen kun kolmekymmentä täytti. Joten eiköhän oteta kaikki irti tästä kolmekakkosen elämästä vielä kahden kuukauden ajan. Kahvin ja puuron keittoon, sitten ylös, ulos ja nauttimaan sunnuntaista!

Palataan siis asiaan taas huhtikuussa, hih!Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.