Kun liika on liikaa - katsaus tytön huoneeseen

18. maaliskuuta 2018


Hyvää huomenta ihanuudet!

Onko kaikilla mukava viikonloppu takana? Täällä ollaan kyllä nautiskeltu ja puuhailtu lasten kanssa kaikkea mukavaa. Nyt kun säät on taas kylmenneet ja ei ole niin älyttömän vetistä ja märkää joka puolella, on mukavaa taas harrastaa ulkoliikuntaa, eli pulkalla mäen laskua. Tämä viikonloppu on ulkoilun osalta hyödynnetty kyllä kunnolla, kun olemme viettäneet aikaa enemmän ulkona kuin sisällä. Ensi viikoksi on taas kerran luvattu kylmää ja pakkaset jatkuvat. Itse jo ajattelin, että lämpö alkaisi pikkuhiljaa valua kohti Suomea. Viime viikolla katselin työkavereiden matkakuvia suoraan Budapestistä, jossa kevät kukkii jo ja työkaverit kulkivat kaupungilla jo kevättakit päällä. Voih, miten kuvat olivatkin inspiroivia, aurinkoisia ja niin keväisiä. Viime vuonna kaikki voivottelivat huonoa talvea, kun lumimäärä jäi vähäiseksi ja nyt minä kitisen tästä kylmyydestä. Tiedän kyllä, todella ärsyttävää ja tarpeetonta, mutta ajattelen jo kovin tulevaa pääsiäistä ja ensi viikonlopun virpomisia. Pajunkissoja ei näy missään, joten jos niitä ei vielä tämän viikon alussa mistään löydy, täytyy alkaa improvisoimaan virpomista varten. Kevät saapuu kun saapuu, mutta jos minulta kysytään, voisi se laittaa hieman vauhtia ja vaikka kolmosvaihteen silmään.

Täällä on lasten kanssa laitettu tuulemaan ja tehty pientä kevätssivousta jo ennakkoon kummankin tytön huoneessa. Aloitimme siivouksen nuoremman tytön huoneesta, josta poistimme turhia juttuja suoraan varastoon tai myyntiä odottamaan. Huone oli niin täynnä kaikkea ylimääräistä, että päivälläkin se tuntui todella pimeältä ja täydeltä, eikä huoneessa mahtunut liikkumaan oikein mihinkään suuntaan. Niinpä karsimme tavaroita ja turhia huonekaluja, jolloin huone muuttui valoisaksi ja tilavaksi. Pelkästään pehmoleluja meillä tuntui lojuvan lelukoreissa paljon, eikä niillä ole ties milloin viimeksi leikitty. Pienen väännön kera saimme kuin saimmekin vähennettyjä turhia leluja ja vietyä turhat pois varastoon. En tiedä kyllä mitä ne siellä varastossakaan tekevät, koska niillä ei luultavasti koskaan enää tulla leikkimään. Nyt huoneessa sentään mahtuu kirjaimellisesti leikkimään, jota varten lastenhuoneet minun mielestä yleensä on tarkoitettu. Salaa toivon, että tämä uusi järejstys ja lelujen vähennys auttaisi siihen ongelmaan, että lelut pysyisi omassa huoneessa (niin toiveajattelua, sormet ristiin!).

Oikein muksaa sunnuntaita toivottaen,

2 kommenttia

  1. Ihanan rauhallinen tunnelma tytön huoneessa. <3 Meillä ihan sama juttu ja vähitellen on vähennetty sieltä, mistä tyttö on suostunut luopumaan, mutta aika paljon rankemmalla kädellä olisi luovuttava turhista leluista ym., että saataisiin huone kunnolla toimivaksi. Ehkäpä joku päivä päästään siihen asti... :D

    Ihanaa viikonlopun jatkoa! <3

    VastaaPoista
  2. Käy vaan hakemassa pajunoksia sisälle, jos niissä vaan on pienetkin ”kissan alut”, koska ne lämpimässä kasvavat isoiksi muutamassa päivässä. Toki vettä niille kannattaa maljakkoon laittaa myös.

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.