Makuuhuoneen matka kevääseen - pellavaa ja pastellia

5. maaliskuuta 2018


Oikein ihanaa maanantaihuomenta! 

Kevät, kevät ja kevät! Se on se, joka mielessä tällä hetkellä pyörii ja kutkuttelee. Kevääksi on kaikkia niin ihania suunnitelmia tiedossa, terassin kuntoon laittoa, grillin ostoa, lumen sulamista ja vaikka mitä kivaa. Talven huono puoli on se, että ihmisiä ei tunnu ulkona näkevän missään. Itse kun olen niin kova puhumaan ja sosiaalinen ihminen, niin sitä oikein toivoo kevään tulevan pian ja ihmisten alkavan enemmän liikkumaan ulkona. Varsinkin kun olemme uudet asukkaat naapuriin valmistuneisiin paritaloihin, joten olisi mukava tutustua heihin ja tavata pihalla ihan vaikka sattumalta. Tämä meidän asuma-alue on niin mukavaa lapsiperhealuetta, että moni perhe on jo ennestään tuttua. 

Kevät on muutenkin niin ihmeellistä aikaa. Silloin yleensä säät lämpenevät, aurinko alkaa lämmittää ja se vaikuttaa selvästi myös ihmisten mieliin positiivisella tavalla. Ihmiset on jotenkin paremmalla tuulella, kun ei tarvitse ajatella kerrospukeutumista, kotia pääsee laittamaan raikkaisiin väreihin ja kesäloma alkaa lähestyä. Itse kuulun kevään suuriin faneihin ja se on kyllä omalla tavalla vuoden parasta aikaa juuri lämpenevien säiden ja positiivisuuden huipun takia. Ihanaa päästä freesaamaan omaa kotia kevään väreihin ja siirtää värijuhlaa myös ulkotiloihin terassin stailauksen muodossa. Meidän kodin olohuone on jo kokenut pientä muodonmuutosta keväisiin tunnelmiin ja nyt oli vihdoinkin myös minun makuuhuoneen vuoro päästä hempeisiin tunnelmiin kaupallisessa yhteistyössä Ellos:n kanssa


Makuuhuone muuttui tummista, talvisista väreistä kohti keväistä, vaaleampaa tunnelmaa, kun makuuhuoneen tekstiilien pääväreiksi valikoitui hempeä vaaleanpunainen ja vaaleanharmaa. Sekä tyynyliinat että sisustustyynyt saivat ylleen kyseisten värien kirjon puuvillan ja pellavan materiaaleissa. Lakanoiksi valitsin Juliette-pussilakanasetin valkoisen värisenä. Pussilakanasetti on miellyttävää, pehmeäksi pestyä ekologista puuvillaa, joka on viljelty ilman kemiallisia torjunta-aineita, keinotekoisia lannoitteita ja geenimuuntelua sekä täyttää GOTS-sertifikaatin. Myös vaaleanpunaiset tyynyliinat ovat saman sarjan tuote ja hyvin miellyttävän tuntuiset nukkuessa.

Itse olen huomannut alulakanoiden kanssa ongelman, että ne eivät vaan minun nukkumisen aikana pysy ikinä paikallaan ja kerääntyvät ryppyisiksi kasoiksi selän alle. Onneksi joku viisas ihminen on keksinyt ratkaisun tähän ongelmaan, kun sijauspatjan päälle hankkisin Avery-kuminauha-aluslakanan, joka pysyy paikallaan loistavasti, eikä sitä tarvitse joka nukkumisen jälkeen olla korjaamassa oikeaan paikkaan ja suoristamassa. Kuminauhalakana on pestyä puuvillaperkaalia, jossa on sileä pinta ja viileä, pehmeä tuntu. Sen lyhyillä sivuilla on kuminauha, joka pitää lakanan paikoillaan. Uskomattoman hieno keksintö tälläiselle pyörijälle ja unissaan liikkujalle.

Kun lakanapuoli tuli päivitettyä keväisen raikkaisiin väreihin, oli aika myös freesata mustat koristetyynyt vähän hempeämpiin väreihin, kun tilasin Ellos:n verkkokaupasta samasta tuotesarjasta löytyvät koristetyynynpäälliset solmittavalla sivulla. Vaaleanpunaiset sekä vaaleanharmaat Candice-tyynynpäälliset ovat ranskalaista pestyä pellavaa, jossa vintagelook. Kolmet solmimisnauhat toisessa reunassa, jotka tuovat kivasti ilmettä. Koko tyynynpäällisissä on 50x50 cm. Tyynynpäälliset on kyllä mukavan tuntuiset ja tosi kevyet pellavaisen materiaalin takia. Heti kun olin asetellut tyynyt paikalleen ja solminut narut kiinni, tuli sellainen tunne, että näitä samoja voisi hyvin tilata myös valkoisena olohuoneen puolelle, niin nätit ne on.

Raikkautta ja kodikkuutta makuuhuoneen puolelle tuli tuomaan myös Ellos Homen Sonja-maljakko, joka on kyllä yksinkertaisuudessaan todella kaunis maljakko, joka on valmistettu kirkkaasta lasista, jossa on pisaramainen reliefikuvio. Korkeutta ja halkaisijaa maljakolla on 20cm, eli todella iso ja näyttävä maljakko kyseessä, silti hyvin kepeä ja siro samalla.


Ihana tunnelma makuuhuoneessa, niin keväinen ja mielestäni kepeä. Ellos:n verkkokauppaan voi aina luottaa ja toimitus on kyllä aina ollut niin nopeaa ja mutkatonta. Nyt makuuhuone pääsi samaan tunnelmaan olohuoneen kanssa ja päivän sana on ehdottomasti kevät!


Keväisin terveisin,


1 kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.