Makuuhuoneen uudistusta ja hyvä ostos

2. maaliskuuta 2018

Oikein mukavaa huomenta maaliskuun tokaan päivään!

Voi että miten kauniista ilmoista olemmekaan päässeet jo pitkään nauttimaan. Kunnolla pakkasta, aurinko paistaa ja mieli lepää kevät-talven tunnelmissa. Olohuoneeseen kotiutunut vaaleanpunainen rahi on kyllä tuonut meidän kotiin kaivattua pirtsakkuutta ja se kyllä ilahduttaa kovin. Rahista ja sen mukana tuomasta keväisestä fiiliksestä ajattelin hieman myös freesata omaa makuuhuonetta, koska se on ollut tuossa talvisessa asussa jo kauan, joten pikkujutuilla sen saisi kyllä ihan uuteen uskoon. Ylhäällä kuvaa siitä, miltä makuuhuone näytti viime vuonna suunnilleen tähän aikoihin, kun pääsimme tyttöjen kanssa tähän asuntoon muuttamaan ja kaikki tavarat makuuhuoneeseen paikalleen raijattua. Mielestäni tunnelma oli ihanan pastellinen, jonka pelkästään jo yksi vaaleanpunainen torkkupeitto teki.

Nyt on aika unelmoida, koska tämä aurinkoinen sää se vaan sytyttää. Tällä hetkellä makuuhuoneesta puuttuu yöpöydiltä valaisimet sekä lattialta kokonaan matto. Olen enemmän ja enemmän alkanut lukemaan kirjoja makuuhuoneen puolella, joten kivaa lukuvaloa yöpöydälle kaivataan, koska hentoa katossa olevaa höyhenvalaisinta ei viitsi hyödyntää vain lukemista varten. Lattialle haluaisin jotain luksusta ja pehmeän tuntuista. Svaneforsin matto oli aivan ihanan näköinen, mutta jotenkin haluaisin upottaa varpaat pehmeään mattoon heti herättyäni. Olohuoneesta löytyvä matto olisi hyvä vaihtoehto, jos sen hankkisi suurimmassa mahdollisessa koossa. Toinen ihastus löytyi Elloksen valikoimasta. Niinpä keräsin tähän makuuhuoneen uudistukseen inspiroivan kollaasin.

1. Himlan Lawrence-mohairtorkkupeitto
2. Ellos Homen London-matto
3. Spring-pöytävalaisin
4. Himlan hopean värinen tyynynpäällinen
5. Marimekon Urna-maljakkoTästä se täydellisen maton ja yöpöydän valaisimien metsästys alkaa!*Mainoslinkkejä / Ellos

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.