Odotuksia ja tilamuutoksia edessä

14. maaliskuuta 2018


Mukavaa keskiviikkohuomenta!

Täällä jo hommia pusketaan kiivaaseen tahtiin ja käynnistellään aamua kuuman aamuteen parissa. Aikainen lintu madon nappaa, niinhän sitä sanotaan. Itse olen täysin aamuihminen ja todella energinen heti herättyäni, mutta tällä viikolla on kyllä tehnyt hieman tiukkaa. Flunssa tuntuu edelleen vaikuttavan omaan oloon ja jaksamiseen eikä tunnu siltä, että olisi vieläkään kunnolla elämänsä voimissa, vaikka lämpöä ei ole muutamaan päivään enää ollut. Jotenkin itsellä on sellainen fiilis, että nyt se kevät saisi tulla. Maaliskuun puolta väliä eletään ja olemme jo pitkään päässyt nauttimaan upeasta talvesta, mutta lämmöstä nauttivana ihmisenä toivoisi, että pakkaset häviäisivät ja lämpimät plussakelit saapuisivat. Itsellä ääni on edelleen niin poissa, että tässä alkaa kohta olemaan parhaat Hannele Lauri-imitaatiot valmiina esitettäväksi Instan Stories puolella, watch out vaan!

Meidän kotona on ainakin pari turhautunutta tyttöä, jotka haluaisivat pukea ylleen jo kesähameet ja laittaa sandaalit jalkaan. Viime viikolla he kaivoivat varastosta esiin kaikki kesähatut ja ne pysyivät sisällä päässä kesäleikeissä. Me kolme olemme kyllä niin kesäihmisiä, mutta on talvessakin etunsa talviharrastusten kautta. Kovin jo kevään ajatukset kyllä pyörii mielessä: terassin maalaamista, kukkien laittamista ja puutarhakalusteiden hankkimista. Ja kaikista tärkeimpänä tänä vuonna hankintalistalla on uusi ja toimiva grilli. Voin jo maistaa maukkaat grilliruoat, grillin tuoksun ja mukavat yhdessä vietetyt hetket naapureiden ja perheen kanssa ulkoilmoissa. Keväässä on upeaa pelkästään jo se hetki, kun pääsee viskaamaan toppavaatteet kaappiin ja ottamaan kevyemmät takit esiin. Heippa villahaalarit - kevät ei ole enää kaukana!
Keväisin ajatuksin,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.