Pääsiäisen höyhenet pöllyämään

19. maaliskuuta 2018


Oikein ihanaa mukavan viikon käynnistystä!

Täällä istuskellaan kohta taas lähijunan kyydissä ja matkataan kohti työpaikkaa ja toimistoa. Kiireinen päivä tiedossa ja junamatkakin tulee töitä tehtyä. Pari viikkoa töitä jäljellä ja sitten voi hyvällä mielin viettää talvilomaa muutaman päivän ajan. Kyllä sitä talvilomaa jo kovin odottaakin, että pääsee aamuisin nukkumaan pidempään eikä tarvitse herätä ennen kukonpierua. Toivottavasti parin viikon päästä olisi jo vähän lämpimämpi ja pakkasille olisi heitetty heipat. Minulla nimittäin kummittelee omassa mielessä edelleen se yksi ja ainoa asia - ikkunoidenpesu sisältä ja ulkoa. Ikkunat on kyllä niin likaiset, että ei meinaa läpi nähdä. Mutta koska talvilomalla on neljä päivää aikaa hoitaa homma niin sinä aikana se on saatava tehtyä. Kirjoitin postausta tästä samasta aiheesta ja omasta saamattomuudesta kyseistä asiaa kohtaan jo pari vuotta sitten ja sama tekemättömyys jatkuu.

Mutta ennen kun tässä pääsee talvilomaa käynnistelemään, on aika nauttia yhdestä ihanasta ajasta keväässä, nimittäin pääsiäisestä. Pääsiäisen ohjelmat on selvät ja päivät suunniteltu täyteen toimintaa ja ohjelmaa, mutta ennen sitä koittaisi kuitenkin sunnuntaina aika, jolloin lähdemme tyttöjen kanssa virpomaan sukulaisten luo. Ennen sitä pitäisi saada pajunkissanoksat koristeltua, ja eilen pääsimme jo mukavasti asian kanssa vauhtiin. Kevät saapuu tänä vuonna myöhemmin ja pääsiäinen on taas aikaisemmin, joten virpomisajankohta aiheuttaa hieman haasteita pajunkissojen suhteen. Mutta ei se mitään, onneksi pieni backup on valmiiksi mietittynä taskuun, sillä jos pajunkissat eivät ole viikonloppuun mennessä yhtään auenneet, koristelemme tyttöjen kanssa kotoamme löytyvät kirsikanoksat valkoisilla höyhenillä ja sitten virpomiset tapahtuu sunnuntaina niiden avustuksella. Pääasia, että virpomaan päästään ja tytöt ovat taas kokemusta rikkaammat. Eilen siis jo löysimme pajunkissanoksia ja asetimme ne lämpimään veteen sillä ajatuksella, että olisivat sitten sunnuntaina avautuneet ja valmiita virpomisurakkaan.


Mukavaa viikkoa toivottaen,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.