Pääsiäisen simppeli kattaus

28. maaliskuuta 2018


Oikein mukavaa keskiviikkoa!

Kaksi työpäivää jäljellä ja sen jälkeen se olis niinku lomalle lompsis! Voin jo maistaa kaikki ihanat pääsiäisen herkut suussani, ai että! Yleensä olen aika hillitty herkkujen kanssa, mutta tämä vuosi on lähtenyt käyntiin ilman jatkuvaa ruoan tarkkailua ja punnailuja, joten eiköhän sitä voi hyvin näin jatkaa. Ei sitä kyllä yhtään onnellisempi ole 5 kiloa kevyempänä, päinvastoin. Eilen juuri mietiskelin parii aikaisempaa vuotta oman ruokavalion osalta. Onhan se ihan mahtia syödä terveellisesti ja pitää huolta itsestä, mutta siinä vaiheessa se on kyllä mennyt överiksi omalla kohdalla, kun ruokien punnitus on alkanut ja jäänyt päällensä. Onneksi siitä elämästä päästin irti ja miten helpompaa ja nautinnollisempaa ruoan valmistamisesta on tullutkaan, kun ei tarvitse miettiä 90gr lihaa, 250gr kasviksia, 80gr hiilihydraattia jne jne. Nyt sitä mättää mitä haluaa ja pystyy ja elää sen mukaan. Pääsiäisenä sitä aikoo kyllä ottaa herkkuajasta kaiken irti. Mämmin voi unohtaa, se on itselläni yksi niin iso ällötyksen kohde, että en vaan voi ymmärtää mikä siinä "herkussa" on hyvää. Mämmi näyttää pahalta, se haisee pahalle ja maistuukin siltä, hih! Mutta makunsa kaikilla, monen herkkuahan se on ja jätän sen ilomielin muiden nautittavaksi. Toinen pääsiäisen perinteinen makea herkku pasha on kyllä sellainen mitä nautin ilomielin, kunhan se on oman äidin valmistamaa, eli ilman rusinoita. Oijoi, viikonloppua jo niin odotellessa.

Mutta ennen kun mennään herkkupöytään asti, pitää se kattaa. Tänä vuonna toteutin ehkä maailman simppelimmän pääsiäiskattauksen ilman mitään ylimääräistä härpäkettä ja hörsyä. Vähemmän on enemmän ja se kuvaa hyvin kattausta. Meidän pöytä on muutenkin pienempi versio, joten kun sen kattaa neljälle henkilölle, ei ylimääräistä tilaa pöytään jää.

Lautaset Villeroy&Boch
Kahvikupit Villeroy&Boch
Aterimet Clas Ohlson
Maljakko Marimekko
Pääsiäismunakulhot Villeroy&BochOikein mukavaa keskiviikkoa ja kuullaan taas perjantaina!2 kommenttia

 1. Yksinkertainen on kaunista! Kertoisitko vielä, että mikä menu sinulla oli mielessä kun tätä kattausta teit, niin olisi helpompi itselle hahmottaa ja suunnitella omaa.

  Ihanaa pääsiäisen aikaa ja nautinnollista lomaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoituksena on nauttia ihan keittolounas ja jälkiruoaksi itsetehtyä jäätelöä :P

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.