Pääsiäisviikko käynnistyy upeissa tunnelmissa

26. maaliskuuta 2018
Oih miten mahtava viikko tästä tuleekaan!!

Tähän fiilikseen on monta syytä, mutta yksi suurimmista on se, että itse olen taas vihdoinkin elävien kirjoissa ja olo alkaa olemaan normaali. Viikon makailun jälkeen tuntuu elämä taas voittavan ja miten mahtava tunne päästä töihin. Minusta ei olisi kyllä yhtään enää kotiäidiksi tai jäämään kotiin. Seinät alkoivat jo toisen päivän aikana kaatumaan pahasti päälle ja tila "älä tee yhtään mitään" ei vaan sovi minulle. Nyt tänään pääsee hommiin, pääsee kunnolla ulos ja valo näkyy tunnelin päässä. Ja mikä mahtavinta, pääsiäisviikko starttaa just tänään! Täytyy myöntää, että juuri tämän sairastelun takia tänä vuonna oman kodin pääsiäiskoristelu jää nyt vähän laihaksi ja ihan kaikkea suunniteltua en päässyt nyt toteuttamaan mitä ajattelin. Onneksi eilen olin jo siinä kunnossa, että pääsimme lapsien kanssa toteuttamaan perinteisen virpomiskierroksen sukulaisten luo ja voi sitä onnea ja iloa mitä virpominen saikaan taas aikaan. Jokainen sai suut makeaksi, jopa äitikin sai yhden pääsiäismunan palkkioksi.

Nyt sitten vain muutama päivä töitä ja sitten valmistautumaan 1 1/2 viikon syöpöttelyyn, rentoutumiseen ja yhdessäoloon, kun jatkamme vielä tyttöjen kanssa lomailua pääsiäisenkin jälkeen talviloman merkeissä. Suurempia suunnitelmia lomailun suhteen ei ole, vaan mennään ja tehdään sitä miltä siinä vaiheessa tuntuu. Tämän viikon suunnitelmat on kyllä täällä blogin puolella valmiina, kun tiedossa olisi pääsiäisen kattausta, pääsiäisherkkuja ja muuta teeman ympärillä pyörivää tiedossa. Varsinkin sunnuntain postausta kannattaa katsella ja odottaa vesi kielellä, koska se tuo jo vähän ehkä myös kesän tuntua blogin puolelle näin kevään alussa. Oikein mukava viikko siis tiedossa.Mukavaa pääsiäisviikkoa toivottaen,2 kommenttia

  1. Kaunista! Ja tuleva loma kuulostaa mahtavalta, työniloa viimeisille työpäiville. Ja sitten tietenkin ihanaa lomaa!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.