Perhe ensin

7. maaliskuuta 2018


Oikein mukavaa päivää teille kaikille!

Aamu oli niin kiireinen, että en kerennyt heti kuudelta julkaisemaan postausta ja edes kirjoittamaan sitä eilen ilalla jo valmiiksi. Nyt tuntuu siltä, että töitä ja kiirettä pukkaa siihen malliin, että oikein mihinkään muuhun ei enää aikaa jää. Viime viikonloppuna oli todella kauniit ja aurinkoiset säät ja meidän perhe nautti säästä ja ihanan lämpimästä tunnelmasta niin, että huomasin unohtaneeni täysin hyödyntää aurinkoisen hetken oman kodin kuvaamiseen, kerrankin kun valoa oli tiedossa enemmän kuin pitkästä pitkästä aikaa. Olen huomannut muutaman ihanan blogistin päättäneen pitää hetken blogitaukoa ja keskittyvänsä elämään ja muihin tärkeisiin asioihin ja itse huomasin itsessäni vähän samaa virkaa, eli ajatukset pyöri täysin viikonlopun nauttimisessa, jolloin bloggaus jäi ihan retuperälle. Illasta, kun vihdoinkin saa lapset nukkumaan, viimeinen asia väsyneenä mielessä on joku juttu, jossa tarvitsisi käyttää aivoja.

Ehkä se on tämä vuoden alku mikä vaikuttaa omaan jaksamiseen ja kiireen määrään. Töissä on kiire, vapaa-aika kuluu täysin lasten ja harrastuksen parissa, ja sitten vielä ne muut asiat. Olen kuullut monen toteavan, että ei halua someajan vievän aikaa omalta perheeltä tai parisuhteelta. Itse ajattelen täysin samallalailla. Esimerkiksi kun puuhailen tyttöjen kanssa, silloin tietokone saa olla odottamassa iltaa ja tartun puuhaan jos jaksan ja ehdin. Tottakai Instaan tulee joskus otettua Stories-puolelle kuvia ja videoita meidän arjen ja viikonlopun puuhailuista, mutta siihen se sitten jää. Some ei tule koskaan olemaan niin tärkeä asia, että se veisi yhtään aikaa perheeltä, kavereilta tai parisuhteelta. Asiat siis tärkeysjärjestykseen ja nyt on aika miettiä mitkä asiat tulee ensiksi. Tällä hetkellä oma jaksaminen ja perhe, sitten vasta muut asiat.Mukavaa keskiviikkoiltaa toivottaen,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.