Syntyjä syviä kun kaikki on paremmin kuin hyvin

30. maaliskuuta 2018


Oikein mukavaa huomenta pitkäperjantaihin!

Ihanaa, ensimmäinen lomapäivä! Viimeksi sitä on tullut kunnolla lomailtua syyskuussa, joten tämän puolentoista viikon loma tulee enemmän kuin tarpeeseen. Olen kyllä sykkinyt tämän talven sellaista tahtia joka paikassa, ehkä kiireisin vuoden aloitus todella pitkään aikaan. Tällä hetkellä on sellainen olo, että oma aika ei riitä nyt kaikkeen tärkeään, mitä tällä hetkellä on meneillään. Elämän ei tarvitse olla glamouria ja blingiä ollakseen ihanaa - itse arvostan miljoona kertaa enemmän sitä perusarkea, jota jakaa jonkun kanssa. Sitähän se elämä pääasiassa on ja siihen tulee olla tyytyväinen. Joskus voi kiristää ja ahdistaa, mutta pääasiassa kaikki on kunnossa. Tällä hetkellä arki koostuu työstä, lapsista, omasta ajasta ja blogista. Ja sitten on vielä ne kaikki muut asiat, mikä pitää sisällään harrastukset, ystävät, perheen sun muun. Kaikkeen haluaisi revetä, ehtiä tekemään ja samassa vielä toteuttaa itseäni. Aika harvoin sitä tulee enää vietettyä aikaa kotona, jos nyt sairasteluja ei lasketa.

Olenko tällä hetkellä sitten tyytyväinen omaan arkeen? Aikalailla kyllä ja ensi kuussa luulen olevani vielä tyytyväisempi ja onnellisempi. Kaikki on siis hyvin ja vielä paremmin, kunhan kevät käynnistyy ja asiat pääsevät edistymään. Sitä tässä oikeastaan odottaa - kevään kunnolla käynnistymistä. Itse ainakin huomaan kaipaavani jo lämpimiä ilmoja, auringonpaistetta ja hymyileviä ihmisiä. Onneksi tänään on loman ensimmäinen päivä, jolloin voi ottaa ihan rennosti ja nauttia siitä mitä vierestä löytyy. Lomahan on ihanaa aikaa. Silloin saa nukkua niin pitkään kun vaan jaksaa, mitään kiirettä nousta sängystä ylös ja aamupalaksi voi valmistaa mitä ikinä halajaa. Kiireettömät aamut, ne on sitä arjen luksusta ja niitä tältä talvilomalta halajan ja kaipaan. Tänään toteutan sitä arjen luksusta makoilemalla sängyssä pitkään ja sen jälkeen lähtemällä pitkälle kävelylenkille, nyt kun oma kroppa on taas vastaanottavainen liikunnalle ja ulkoilmalle sairastelujen jälkeen. Tästä tulee just kiva loma, sanokaa mun sanoneen.Arjen luksuksen keskeltä ihanaa päivää ja pitkäperjantaita toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.