Vessajuttuja

16. maaliskuuta 2018Oikein kivaa perjantaihuomenta!

Tässä sitä käynnistellään viikonloppua taas jälleen kerran. Tämän viikon arkipäivät menivät kyllä hurjaa vauhtia ohitse. Varmaan johtuu kyllä siitä, että koko viikko oli sellaista haipakkaa menoa paikasta toiseen ja illatkin oli jo valmiiksi suunniteltu. Ei ole ollut vapaa-ajan ongelmia ja viikonloppukin on täynnä tekemistä ja ohjelmaa. Olo on ihan sama kuin viikko sitten, joten ei tämä kurkkukipu tunnu helpottuvan millään. Ääni poissa ja ei kuumetta - se on niin perinteistä minulle. Tämä ja viime viikko on tukkoisuuden ja kurkkukivun takia tullut niin huonosti nukuttua, joten univelkaa tuntuu olevan koko kropassa. Kun olen väsynyt, pienetkin asiat laittavat naurattamaan ja olen kyllä äärimmäisen rasittava - kuin teini joka hihittelee kaikelle. 

Otsikko alkoi hieman naurattamaan näin aamusta, kun unet jäi vähän lyhyiksi viime yönä ja heti aamusta keskittyminen on hieman hakoteillä. Päätin silti julkaista postauksen tuolla otsikolla, koska se hyvin kuvaa tätä postausta. Olen nimittäin vain kerran muistaakseni postaillut kuvia wc:n puolelta tässä uudehkossa asunnossa, ja silloinkin wc oli vielä kokonaan sisustamatta ja täysin tyhjä. Vuoden aikana olen sentään jotain saanut aikaiseksi ja saanut wc:n puolelle jotain uutta sijoitettua. Tämän asunnon vessa on aika pieni, mutta ihan tarpeeksi iso kumminkin meidän kolmen käyttöön, koska mielestäni pienempi on kompakti ja isompi vie turhia neliöitä muilta tiloilta. Ja mitä sieltä vessan puolelta sitten pitäisi löytyä? Ylimääräinen säilytystila on aina plussaa, mutta meidän kotona se on sijoitettu kylpyhuoneen puolelle pyyhkeitä ja muita kylpyhuoneen tarvikkeita varten. Tästä tilasta löytyy iso peilikaappi huippuhyvällä valaistuksella ja peilikaapin alta allas kahdella vetokaapilla. Kaapien viereen sijoitin ison silkkikasvin, joka tuo vähän kodikkuutta ja väriä vaaleaan tunnelmaan. 

Mukavaa viikonloppua ihanat!2 kommenttia

  1. Hyvännäköinen pikkuvessa! Mistä tuo silkkikasvi ja ruukku ovat ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ne on hankittu täältä :) http://www.coconutwhite.com/2016/02/uutta-meidan-kotona-vihrea-silkkikasvi.html

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.