Familon syksy 2018 - ylellistä hotellitunnelmaa

27. huhtikuuta 2018Oikein mukavaa huomenta perjantaihin ja ihanaan viikonloppuun!

Oijoi, tästähän tulee vähän kuin pidennetty viikonloppu, koska maanantaina vietetään vapunaattoa ja tiistaina vappupäivää. Vähän niinkuin 5 päivän lomailua, vaikka maanantaina pitääkin hetki tehdä töitä ennen suuria juhlahumuja. Mutta ennen kun juhlahumu pääsee käyntiin niin sitä ennen keskitytään vielä sisustukseen ja makuuhuoneen tekstiileihin malliin Familonin syksy 2018. Kuten Instan, blogin ja facen puolella kerroin, vierailin keskiviikkona Familonin luona katsastamassa tulevan syksyn tekstiilitrendejä sekä makuuhuoneen että kylpyhuoneen puolella. Kokoelman nähtyään oma ostoslista syksylle kyllä muodostui aika äkkiä, kun sitä pääsi käsin koskettelemaan ja luonnossa näkemään kaikki ihanan tuntuiset syksyn tekstiilit, mitä Familon tänä syksynä meille kuluttajille tarjoaa kokoelmassaan. Yksi asia on varma - syksyn ehdottomana suosikkivärinä jatkaa viime syksynä jo suosikiksi noussut mustikka. Sinisen kaunista väriä on nähtävissä heidän tekstiileissään sekä pellavatuotteissa että puuvillaisissa. Itse ihastuin täysin percalelakanoihin, jotka tuovat kyllä varmasti oikeanlaista hotellimaista tunnelmaa makuuhuoneen puolelle yleellisellä ja pehmeällä tunteella. Percalea syksyllä löytyy sekä ihanana viininpunaisena että greigen värissä. Hassua miten itse ihastuin ihan perus valkoiseen percalelakanaan ja näkisin hyvin valkoisen sävyn omassa makuuhuoneessa. Jännää miten itseeni on iskenyt tuo valkoisen viehätys makuuhuoneen tekstiileissä ja percalelakanat olisi kyllä hyvä lisä omaan tekstiilikokoelmaan.

Itse päätin toteuttaa kesän aikana urakan "makuuhuoneen suosikit uusiksi" ja aloittaa ihan nollasta. Tällä tarkoitan, että aion hävittää ikivanhat nukkumatyynyt ja peiton ja panostaa niihin kerrankin kunnolla. Hyvä tyyny takaa hyvät yöunet ja hyvä peitto on sopivan lämmin koko yön ja tuntuu itselle sopivalta. Yksilöllinen lämmöntarve ja asunnon lämpötila määrittävät, minkälaisen peiton tarvitset. Korkealaatuiset ja helppohoitoiset Familon-peitot ovat vastustamattoman pehmeitä ja ylivoimaisen mukavia unikavereita minunlaiselle vilukissalle, joka nukkuu yön usein villasukat jalassa. Mutta peitoista ja tyynyistä sitten enemmän asiaa ensi viikolla, nyt ihastellaan syksyn tulevia tekstiili-ihanuuksia, joista ensimmäiset osiot saapuvat myyntiin heinäkuun aikoihin. Kestävyys ja laadukkuuden tavoittelu nousevat vuonna 2018 sisustustrendinä entisestään. Ylellisen sileät puuvillapercalelakanat ja muhkeat vuodevaatteet tuovat kotiinkin hotellimaista luksusta. Laadukas sänky muodostaa perustan hyvälle unelle: on tärkeää, että makuuhuone paitsi näyttää myös tuntuu hyvältä. Familonilta löydät vuosikymmenten kokemuksella valmistetut sängyt, patjat, tyynyt, peitot, lakanat sekä kylpytuotteet.

Hotellimainen tunnelma - se on syksyn ehdoton ykköshitti!


Tältä näytti meno ja meininki oman Instan puolella! Ja kyllä, pellavalakanoita löytyi mallistosta myös vaaleanpunaisen hennon värissä, niin must have ehdottomasti! Itseltäni löytyy itseasiassa juuri nyt makuuhuoneen puolelta Familonin valkoiset pellavalakanat tuplakoossa ja ne on kyllä niin kevyet ja helppohoitoiset, että tulen jatkossakin pellavaa suosimaan, nyt kun kokemuksesta huomasi kuinka helppohoitoinen se onkaan ja miellyttävän tuntuinen nukkuessa iholla.


Pehmeisiin ja hotellimaisiin tunnelmiin päättäen,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.