Järkytyksen jälkeen?

6. huhtikuuta 2018


Oikein kaunista perjantaihuomenta ja mukavaa viikonlopun aloitusta!

Niin se viikko vierähti nopeaa tahtia - voi kyllä johtua siitä, että aloitimme lomailun vasta tiistaista jos niin voi laskea. Mutta mukava viikko jo tässä vaiheessa takana ja viikonloppu kruunaamassa talvilomaviikkoa. Olin ajatellut, että kun talvilomaa tässä viettää niin olisin samalla myös blogin puolella pitänyt viikon hiljaisuuden ja keskittynyt iltaisin lasten nukkumaan mentyä muuhun, mutta kappas vaan ei onnistunut. Olin jo valmiiksi kirjoittanut lomapostauksenkin, mutta se sitten loppujen lopuksi lensi roskakoriin. Hirveän vaikeaa sitä on pysyä poissa blogin äärestä ja niin mielellään sitä toteuttaa itseään ja kirjoittelee näitä "hömppisjuttuja" iltaisinkin, vaikka sitä voisi tehdä vaikka mitä muuta tahansa.

Varsinkin viimekertaisten "totuus oman kodin kunnosta"-postauksen jälkeen sitä halusi äkkiä palata hieman siistimpiin ja sisustusblogimaisempiin kuviin takaisin. Enpä usko, että ketään järkyttyi kuvista, koska normaalia arkea täälläkin eletään kaiken sekamelskan keskellä ja eihän koti voi näyttää aina kuin jostain sisustuslehden aukeamalta, olla niin tiptop koko ajan. Elämää se sekamelskakin on, vaikka itse yleensä viihdyn enemmän siistimmässä kodissa. Vielä kun saisi kaikki lelut pysymääm lastenhuoneissa ja omat vaatteet vaatekaapissa, niin sittenhän täällä oltaisiin jo lähellä melkein täydellisyyttä. Mutta sitä ei tule koskaan tapahtumaan, joten kannattaa ne täydellisyyden tavoittelut unohtaa ja jatkaa samallalailla, kuin tähänkin mennessä. 
Elämää se vain on!


Mukavaa viikonloppua toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.