Kohta juhlitaan ja skoolataan - hauskaa vappua!

30. huhtikuuta 2018


Hyvää huomenta ja mukavaa vappuaaton aloitusta!

Moni on ottanut tämän päivän vapaaksi ja pidentää viikonlopun jatkamista. Ihana idea, olisi kyllä itsellekin kelvannut. Mutta en valita, hetken teen töitä ja iltapäivästä suljen koneen ja vapun vietto voi vihdoinkin alkaa. Uskoisin päivän olevan aika rauhallinen ja hiljainen työrintamalla, koska aika moni työläinen päättää päivän ajoissa. Otimme viikonloppuna jo varaslähdön vappuun, kun koristelimme kotimme ilmapalloilla ja serpentiineillä valmiiksi sekä hankimme kaikki vapputarjoilut hyvissä ajoin valmiiksi. Meidän vappuherkuttelut on hyvin perinteiset, eli munkkeja ja donitseja mahan täydeltä. Siman ja tippaleivät säästämme muille herkkusuille, vaikka itsetehty sima on muistaakseni ihan ok:n makuista. Kaupan simaa olemme kokeilleet ja se ei valitettavasti maistunut kenellekään, joten pysymme ihan mehulinjalla ja aikuisille sitten jotain ihan muuta. Ajattelimme aluksi valmistaa munkkeja itse, mutta päädyimme helppoon, kiireisen lapsiperheen ratkaisuun ja ostimme kaupasta valmiita munkkeja ja donitseja parissa eri muodossa. Kyllä näillä pärjää pari päivää.

Niinpä haluankin huomenien lisäksi toivottaa teille aivan ihanaa vappuaattoa ja samalla mukavaa vappupäivää jo ennakkoon! Nyt nautitaan ja syöpötellään koko perheen kera.
Mukavaa päivää toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.