Miltä meillä oikeasti kotona näyttää?

4. huhtikuuta 2018


Oikein mukavaa huomenta täältä talvilomalta ja sängyn pohjalta!

Nyt ei olla onneksi kipeinä, vaan nautiskellaan loma-aamusta lasten kanssa sängyssä makaen. Ihanaa, kun mihinkään ei ole kiire ja voi olla vaan.  Tämä on sitä todellisuutta ja mukavaa lomailua, kun tälle päivälle ei ole mitään suunnitelmia, vaan tehdään sitä mitä lapset haluavat. Oma viikon sairastelu vei kyllä kaikki ylimääräiset mehut itsestä ja vieläkin tuntuu olevan väsynyt ja ei ihan elämänsä kunnossa. Onneksi kaikki oireet hävisivät, kiitos hyvien lääkkeiden. Ikävintä olisi kyllä ollut sairastaa koko talviloma. Nyt koko porukka on terve ja lomaa voi jatkaa hyvillä mielin. Tänään tai huomenna ajattelin kuvata kaikkea kotoa löytyvää ylimääräistä tekstiiliä ja laittaa kaikki myyntiin huuto.netin puolelle tai sitten tänne blogiin. Sunnuntaina aamusta naputan kaikki myyntiin edullisin hinnoin, kunhan kaapit tyhjenevät ja tekstiilit sun muut saavat uudet kodit. 

Mutta kerran tässä eletään tätä todellista hetkeä ja lomaillaan, niin ajattelin itsekin osallistua blogeissa pyörineeseen maaliskuun haasteeseen (hieman myöhässä kylläkin, mutta ei anneta sen häiritä), jossa tarkoitus olisi esitellä omaa kotia, omaa todellista kotia. Kenenkään bloggajan koti ei voi 24/7 olla siinä kunnossa mitä sitä postauksissa esitellään, eli ihan tiptop. Tai jos asia näin on, vinkkejä saa ainakin minulle tarjota koska vaan, ilman että hirveää stressiä nousee ja hikikarpalot nousevat otsalle koko ajan johtuvasta siivousbuumista. Ei sitä vaan jaksa koko ajan juosta lasten perässä leluja keräillen vaan sitä pitää myös pystyä elämää omassa kodissa ilman jatkuvaa nalkutusta. Siinä nimittäin menee sitten kaikkien hermot. Ja tältä meillä sitten perusarkena näyttää, kun mitään kuvaa ei ole käsitelty, kaunisteltu ja kuvissa näkyy elämä isolla E:llä.Tämä oli tälläinen once in a lifetime-kuvaus ja jatketaan ensi kerralla sillä "siistimmällä" linjalla, ettei tämä ihan lähde sille väärälle uralle, vai mitä?Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.