Pääsiäisen puuhailuja ja tulevia ostoksia

2. huhtikuuta 2018


Oikein mukavaa toista pääsiäispäivää!

Vielä saa nauttia pääsiäisestä tämän päivän verran. Johan tässä on kyllä nautittu pääsiäislomasta ihan täysin rinnoin ja sama tunne jatkuu myös tänään. Muutaman päivän aikana olemme lasten kanssa kerenneet käydä jumppailemassa, viettäneet heidän serkkujen syntymäpäiviä, vierailtu sukulaisten luona syömässä, ulkoiltu sydämen kyllyydestä ja vaikka mitä muuta kivaa. Tänään tämä päivä pyhitetään ihan vain olemiselle ja rentoutumiselle hyvässä seurassa. Huomenna käynnistellään talviloman ensimmäistä päivää ja nautitaan siitä. Toivottavasti säät suosivat meitä ja saisimme viettää lomaa auringossa ja plussakeleissä, että saataisiin lumi veks ja laittaa terassia kuntoon.

 Torstaina suljin työkoneen kello 15.30 ja samantien laskettelukamat päälle ja matka kohti Vihdin rinteitä voi alkaa. Voi että miten laskettelu tuntui taas niin mahtavalta ja mietin miksi olinkaan aikoinaan pitänyt näin pitkän tauon laskettelusta. Jo pienestä iästä lähtien olen lasketellut ja viettänyt aikaa rinteessä talvisin ja nyt tauko oli vaan venynyt aivan liian pitkäksi. Se fiilis kun sai taas sukset jalkaan, ihan mahanpohjassa alkoi perhosia olemaan jännityksestä kuin pikkulapsella, joka on innoissaan jostain tapahtuvasta. Kyllä pitää myöntää, että aluksi hieman pelotti mennä hissin kanssa huipulle, mutta parin laskun jälkeen sitä oli kuin kotonaan. Niin rakas harrastus oli joskus jäänyt unholaan ja nyt se taas palautui mieleen ja takasin sydämeen. Kolmen ja puolen tunnin laskut tekivät kyllä niin hyvää mielelle ja keholle. Onneksi olo oli jo normaali ja sairastelut takanapäin. Voi kun sitä vielä kerkeisi mäkeen tässä keväällä. Ainakin yksi asia on varma: loman aikana menemme niin suksipakettiostoksille!

Mukavaa toista pääsiäispäivää toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.