Paras lukunurkkaus - Ikea Söderhamn

8. huhtikuuta 2018


Hyvää huomenta sunnuntaihin ja viikonlopun jatkoon!

Oma talviloma lähenee loppuaan, vielä tänään ja huomenna lomasta saa täysillä nauttia. Voisi kyllä sanoa, että tälle lomalle antaa arvosanaksi 9/10. 10 pistettä olisi antanut, jos loma olisi suuntautunut johonkin lämpimään matkakohteeseen, mutta ei tässä omassa kotimaassa mitään valitettavaa ole. Saimmehan me nauttia pääosin auringosta ja lämmöstä ulkona puuhaillen.

Tällä lomalla ihastuin taas kahteen asiaan uudelleen - lasketteluun ja kirjojen lukemiseen. Kirjoja olen aina lukenut, mutta nyt se juna pääsi taas pitkästä aikaa liikkeelle ja iltaisin tuli luettua vaikka mitä eri kirjoja. Kaksi oikein mukavaa harrastusta, harmi vaan että toinen on hyvin kausiluontoinen ja täällä Etelä-Suomessa aika lyhyt. Onneksi kirjoja voi lukea koska vain ja missä vain, nyt kun vaan onnistuisi löytämään jonkun kunnolla koukuttavan kirjasarjan mitä haluaisi oikein kunnolla ahmia itseensä. Kaikki rikossarjat on tullut läpikoluttua jo aikoja sitten Vareksesta sun muihin. Jos teillä on suositella jotain rikoksiin liittyvää kirjasarjaa niin tietoa vain minulle. Olemme lasten kanssa käyneet viikottain paikallisessa kirjastossa kirjoja hakemassa ja täytyy kyllä kehua oman kaupungin kirjaston toimintaa ja kirjavalikoimaa - erittäin hyvä tuotos! Nyt kun kirjojen kanssa on päässyt taas vauhtiin, olen löytänyt omasta kodista pienen lukunurkkauksen, johon illalla ilomielin heittäytyy viltin alle lukemaan kirjoja. Sohvan takaa löytyy Foscarinin Caboche-valaisin, josta löytyy kätevä himmennin. Illat on siis taattu hyvien kertomusten kera. Tämä jos jokin on arjen luksusta, josta kannattaa pitää kiinni. Kirjoihin uppoutuu niin kovin, että yhtäkkiä sitä huomaakin kellon olevan vaikka mitä. Mutta näitä hetkiä omasta kiireellisestä arjesta en kyllä vaihtaisi pois - mukavaa omaa aikaa ja pieni hetki itselle.
Mukavaa sunnuntaita toivottaen,


6 kommenttia

 1. Joko olet lukenut Gerritsenit, Läckbergit ja Nesbøt? Lukeminen on parasta ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nesbot on vielä lukematta, joten se otetaan sitten ensi viikolla käsittelyyn jos onnistun kirjoja löytää. Kiitos tuhannesti vinkistä!

   Poista
 2. Åsa Larssonin kirjat ovat koukuttavia. Ne on pakko lukea kannesta kanteen heti 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on ja jotenkin itsellä jäänyt ne nyt vähän paitsioon. Pitäisi kyllä ehdottomasti ottaa omalle lukulistalle taas, joten tämä idea ihan mahti! :)

   Poista
 3. Ihan ensimmäiseksi tuli mieleen Peter Jamesin kirjat. Kannattaa lukea järjestyksessä ne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu! Kuulostaa mielenkiintoiselta - heti siis googlettelemaan :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.