Syksyn trendit sisustuksessa ja kesäloma

25. huhtikuuta 2018


Oikein mukavaa huomenta Helsingistä käsin!

Täällä sitä jo tehdään kovin töitä toimistolta käsin ja mukava päivä olisi tiedossa, sillä tunnin päästä tästä pitäisi suunnistaa kohti Sanomataloa ja käydä kurkkimassa Familonin syksyn mallistoa. Vielä ei ole edes kesäkään alkanut ja katseet pitää hetkeksi kääntää jo tulevaan syksyyn. Mutta sehän on aika mukavaa ja kiva nähdä millainen väri-iloittelu syksyssä odottaa vai mennäänkö sisustuksessa ja tekstiileissä perinteisillä tummilla väreillä. Itsellä viime syksynä oli sisustuksessa käytössä burgundyn ja lilan värit, vaikka syksyn kova trendiväri oli mustikka. Kiva nähdä tänään onko mustikka vielä ensi syksynäkin suosittu väri vai nouseeko uudeksi trendiväriksi joku ihan joku muu. Instan puolella tätä Familonin syksyn trendien julkistamista voi seurailla, kun Stories-puolella lupaan olla aktiivinen ja päivittää ihanaakin ihanempia kuvia ja videoita syksyn tekstiilien keskellä. Joten jos asia kiinnostaa niin kannattaa kurkata täältä.

 Itse en ole ajatuksia edes kesään asti kerennyt kääntämään muuta kuin terassin osalta, josta haluan tehdä niin viihtyisän kuin vaan on mahdollista. Aurinkovarjo on nyt löydetty, ihanat aurinkotuolit tullut bongattua ja grillikin jo melkein matkalla. Kesän grillibileitä jo niin odotellessa. Äh, tässä alkaa ihan grilliruoat jo olemaan kovin mielessä. Kesälomatkin on tullut jo plänättyä ja lyötyä lukkoon. Tiedossa on reissua, grillailua ja toivottavasti paljon aurinkoa/ lämpimiä ilmoja. Itse aloitan lomailun vasta heinäkuun lopussa, jotta voin lomailla vielä silloin kun vanhempi tyttö aloittaa eskarin. Apua, koska hänestä tuli niin iso tyttö? No siihen on vielä aikaa, mutta aika hurjaa. Kesä on jo niin hyvin suunniteltu, että vapaita viikonloppuja koko kesästä löytyy ehkä pari vain tänä vuonna. Paljon menoa ja reissua tiedossa - vähänkö kivaa!
Mukavaa keskiviikkoa sateesta huolimatta toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.