Yksi vuosi

9. huhtikuuta 2018


Oikein kaunista maanantaita ja uuden viikon aloitusta!

Vähän meni suunnitelmat uusiksi tämän päivän osalta, kun piti vielä tämä päivä lomailla, mutta lomapäivä käynnistyikin lopulta työpäivänä kaiken kiireen takia. Noh, kerkeehän tässä lomailemaan vielä kevään aikana melkein milloin vain ja ei se suuremmin haittaa. Kun tykkää työstä mitä tekee, on sinne mukava palata hommiin myös. vaikka tässä töihin palailtiin, oli huhtikuun aloitus kyllä ihan huippu. Juuri muuten sen tajusin, tässä asunnossa on tullut jo yli vuosi asuttua. Kylläpäs tämä vuosi on kulunut hurjaa vauhtia. Mutta mikä vuosi olikaan! Enemmän vuoden aikana kerkesi tapahtumaan mahtavia asioita kuin huonoja. Uusi koti, uudet kujeet töissä ja muuta mukavaa ja ihanaa elämässä. Tämä asunto oli kyllä erinomainen ostos tähän elämäntilanteeseen ja tässä tulemme sen pari vuotta kyllä asumaan. Sen jälkeen myynti kyllä kovin houkuttelee, mutta vuoden aikana kerkeää tapahtua vaikka mitä, joten palataan tähän asiaan sitten ensi vuonna alkuvuodesta. Sitä ennen keretään nauttia kesästä, kesälomasta, kauniista syksystä ja taas kerran joulusta. 

Vuodessa on kyllä hienosti saanut tätä kotia laitettua kuntoon ja se on kyllä nyt juuri niin viihtyisä kuin mitä suunnittelin. Se, että mitään turhia laatikoita ei missään nurkissa tai varastossa pyöri, on ollut kyllä hyvä juttu ja muutto tuli aikoinaan raivolla hoidettua. Mutta onneksi ei ihan hetkeen tarvitse taas pakata ja muuttaa. Nyt voi vuoden verran nauttia tästä kodista, jonka ehdottomat suosikit on kyllä kodin sauna ja takka. Paritalo ilman takkaa ja saunaa olisi kyllä sellainen, missä itse en kovin pitkään viihtyisi. Nämä on ihanaa arjen luksusta ja jos joskus vielä muutamme, haluan samojen elementtien löytyvän myös seuraavasta kodista. Tämä koti on tuntunut heti alusta asti kodilta ja mukava tässä on asustaa. 
Keväisin terveisin,


2 kommenttia

  1. Heippa! Saanko kysyä, miksi suunnittelet jo asunnon mahdollista myyntiä? Me muutimme syksyllä omaan taloon eri paikkakunnalle, mutta alusta asti on ollut vahva tunne, että muutamme tästä pois muutaman vuoden sisällä. Omituista, koska halusimme tämän talon tosissaan ja nyt ei tunnukaan hyvältä.. toisaalta elämässä on hyvä mennä hetki kerrallaan ja olkoon tämä nyt tätä hetkeä ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä elämäntilanteet vaihtelee ja joskus muutos on hyvästä. Eihän sitä tiedä mitä vuoden sisään tapahtuu, joten tämä on tälläistä alustavaa pohdintaa asiasta :) Tarpeet voi joskus muuttua, mutta nyt tämä koti sopii meille tähän hetkeen erittäin hyvin.

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.