100€ lahjakortin arvonta ja syypää mun hymyyn

11. toukokuuta 2018


Huomenta!

Oikeastaan hyvää huomenta hyvin nukutun yön jälkeen. Tänään ei perinteisesti postausta pystynyt julkaisemaan jo ennen seiskaa, koska tänään me lomailemme tyttöjen kanssa ja käynnistämme pidempää viikonloppua, niinkuin näköjään aika moni muukin tänään tekee. Oikein mukava työviikko takana ja mukava oli myös eilen käynnistellä pitkää viikonloppua aurinkoisessa säässä. Itse vietin eilen aikaa Tapiolassa päin ja mitä lähemmäs merta menee, sitä kylmempi tuuli oli. Lohjalta käsin huomaa lämpötilojen olevan paljon korkeampia ja tänäänkin saamme kyllä nauttia hellekeleistä. Tänään meidän agendalla onkin kaikkien kesävaatteiden ja -härpäkkeiden ostoa: kesähattuja, mekkoja, sandaaleita ja kevätjuhlien vaatteet. Toivottavasti ei käy niinkuin pari vuotta sitten (en nyt yhtään manaa) eli ostan tytöille isot määrät kaikkia kesävaatteita ja sinä kesänä hellepäiviä sitten oli tyyliin joku 4. Ainakin äitienpäiväksi on luvattu ihanaa +25 asteen hellekelejä, joten ainakin sitä pääsemme juhlimaan ulkotiloissa. 

Tämä vuodenaika ja muutenkin toukokuu on ihanaa aikaa. Kevät päässyt vauhtiin ja nyt jo tosi kesäinen tunnelma, ihmisiä alkaa ihan oikeasti näkemään ulkona ja pääsee juttelemaan uusien naapureiden kanssa, lämpö, kesäjuhlat, irtojäätelö, kesäkukat, iloiset ihmiset. Aika hyviä aiheita ja aikalailla syypää mun hymyyn Cheekiä lainatakseni. Tietenkin pari muutakin juttua vaikuttaa omaan olemiseen tällä hetkellä todella positiivisesti, mutta kaiken kaikkiaan mikä vuoden aloitus ja mikä fiilis! Moni näki Instan Stories-puolella herkempää puoltani keskiviikkona, kun lasten kanssa vietetty äitienpäivä päiväkodissa meni ihan tunteisiin ja avoimesti vollotin siellä. Tytöt oli askarrellut maailman ihanimmat äitienpäiväkortit, joissa luki ihania asioita äidistä. Ennen en ole näin herkkä ollut, mutta tänä vuonna kaikki tämä ihanuus meni ihan syvälle asti ja ilon kyyneleitä tuli vuodatettua sekä päiväkodissa että kotona. Asioita, mistä olen niin onnellinen!

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.