Äiti

13. toukokuuta 2018


Kaunista ja juhlavaa huomenta!

Tämän aamun aloitan hyvin erilailla kuin normaalisti, kauniilla runolla, joka jo hetken on kulkenut matkassani mukana ja on osa äitiyttä, niin kauniisti yhteen runoon tiivistettynä. Mitä on äitiys? Mitä on rakkaus? Mitä on äitiys ja rakkaus omaa lasta kohtaan?

"Mitä se rakkaus on?
lapsi kysyy
lämpimänä sylissä.
Rakkaus on sitä,
että pitää sylissä,
sinä vastaat,
annat sormiesi lipua
hentojen hiusten läpi.
Hento kuin lapsen hius
on rakkaus,
yhtä hauras,
yhtä puhdas ja väkevä.
Mikset sinä sitten ole
koskaan minun sylissäni?
lapsi kysyy vakavana,
eikä suostu hyväksymään,
että yksikään rakkaus olisi
toista suurempi tai pienempi."

– Tommy Taberman –


Meitä äitejä on monenlaisia ja tänään juhlistamme kaikkia maailman äitejä ja äitihahmoja, olkoon suhde mikä tahansa. Tänään on meidän päivä ja taas kerran ilon kyyneleet kostuttavat omat silmäni tätä postausta kirjoittaessa. Äitiys on parasta maailmassa, sitä en vaihtaisi mistään hinnasta pois. Itse olen päässyt nauttimaan kahden maailman ihanimman tytön seurasta ja olemassaolosta jo noin viiden vuoden ajan ja se aika on ollut täynnä kaikkea ihanaa ja muuta tunteiden kirjoa, mitä omat lapset itsessä herättää. Äitiys on jotain mitä ikimaailmassa en vaihtaisi pois tai mikään muu asia ei sen edelle menisi. Omat tytöt ovat parasta mitä tiedän ja mikä riemastuttaa ja ilostuttaa itseä.

Ihanaa olla äiti.

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.