Hyvän unen takaaja etsinnässä - ilmianna suosikki

2. toukokuuta 2018

Oikein mukavaa huomenta keskiviikkoon!

Tänään oli kukonpieruaamu, sen kyllä tuntee. Mutta onneksi vain 3 päivää hommia ja sitten taas mukava viikonloppu edessä. Ajattelin viime viikonloppuna käydä hakemassa löytämäni aurinkovarjon terassillemme, mutta viikonlopun jälkeen joka ikinen päivä on satanut ja satanut, niin tuntuu jotenkin todella turhauttavalta iskeä terassille pystyyn uutta varjoa ja grilliä ja käynnistää kesä. Vaikka viime vuonna muistaakseni vappua juhlittiin hieman talvisimmissa tunnelmissa. Muistanko oikein, että tässä vaiheessa oli vielä lunta? Voi olla, että se oli kaksi vuotta sitten, tai kolme, tai neljä. Kuka niitä laskee, hih! Mutta kumminkin. Lämpimät ilmat tänne NYT, että voisi käydä kukkakaupasta hakemassa ruukkuihin ihania hortensioita. Moni teistä on toivonut postausta ulkotiloista ja pihan tilanteesta ja sen lupaan hetimiten toteuttaa, kunhan tulisi yksi aurinkoinen päivä ja joka paikka eli olisi ihan märkä ja vetinen.

Mutta vesisateesta siirrytään tämän päivän aiheeseen, eli hyvien unien tuottajaan ja takaajaan. Itse olen jo pari viikkoa ollut sitä mieltä, että minun nukkumatyynyt ovat tulleet elämänsä päähän. Onhan ne jo 7 vuotta vanhoja, joten hieman myöhässä tätä vaihtoa alan tekemään. Olen nukkunut aika huonosti ja aamulla herää niska ja pää kipeänä, joten nyt on löydyttävä jotain helpostusta ja etsinnässä olisi täydellinen tyyny, jota pitäisi kaksi kappaletta hankkia. Ominaisuudet, joita tyynyltä toivon, olisi nämä:


- mahdollisimman matala
- normaali pehmeys, ei liian eikä liian kova
- nukun aina vatsallaan joten siihen sopiva
-hikoon nukkuessa joten hengittävä


Näin Familonin sivuilla tyynyistä mainitaan: "Hyvä tyyny luo hyvinvointia. Tyyny on oikean korkuinen, kun nukkuessa niska ja kaularanka ovat luonnollisen suorassa asennossa. Valitse tyyny uniasennon, vartalotyypin ja viihtyvyytesi mukaan."


Niinpä poimin tähän muutaman hyvän vaihtoehdon, jotka voisivat sopia omaan sänkyyn ja vastaa minun tyynyvaatimuksiin. Kotoa löytyy Familonin Gold-untuvapeite tuplakoossa. Ylellisen muhkea ja erittäin lämmin Familon Gold -untuvapeite on arjen luksusta, täyte 90% untuvaa / 10% höyhentä. Luonnostaan kevyet höyhen ja untuva säätelevät lämpöä mitä luonnollisimmalla tavalla ja ylläpitävät mukavaa, hiostamatonta lämpötilaa. 
1. Familon Outlast Xelerate
2. Familon Cool Night
3. Ellos Ringsted Dun Medium
4. Ellos Ringsted Dun MatalaNyt testailemaan ja etsimään täydellistä nukkumatyynyä. Jos teillä on ehdoton suosikki, ilmiantakaa se! 

8 kommenttia

 1. Viime vuonna vappu-päivä (1.5) oli maanantai. Sitä edeltävänä lauantaina/sunnuntaina satoi lunta/räntää. Mut sitten vappupäivänä oli aurinkoista ja kohtuullisen lämmintä, niin että pitkähihaisella pärjäsi ulkona.

  VastaaPoista
 2. Familonin Feeling-tyyny (saa sekä 600 gr että 700 gr) on aivan ihana, koska sen untuvanlainen kuitu pysyy paikallaan eikä lässähdä. Itse tykkään korkeasta tyynystä ja siksi oma tyynyni on 700 grammainen. :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on sänky täynnä tyynujä, mutta aina sieltä valikoituu se sama koostumukseltaan vähän tiiviimpi tyyny nukkumatyynyksi. Hyvät yöunet on niin tärkeitä!

  VastaaPoista
 4. Kakkostyynyinä on Finlaysonin tyynyt, mutta ehdoton unityyny, joka kulkee yleensä kylään mukaan, on Tempurin tyyny. Hävisi niska ja selkäkivut. En vaihtaisi pois mistään hinnasta!

  VastaaPoista
 5. Joutsenen tyynyt menisivät kriteereihisi mielestäni.

  VastaaPoista
 6. Kaularankaleikkauksen jälkeen sairaalan fyssari kokeilutti erilaisia päänalusia. Sen jälkeen minulla on ollut vain ja ainoastaan Duqem-tyynyjä. Tilapäisesti olen kokeillut muitakin, kaikenlaisia ihmevaahtojuttuja ja tavallisia laatutyynyjä, mutta tuolle ei ole löytynyt voittajaa. Tavallinen tyyny on ihan vääränmuotoinen kenen tahansa niskalle. Harmittaa ainoastaan se, että en tiennyt tästä tyynystä jo ennen leikkausta. -martta.

  VastaaPoista
 7. Hei! Minulla olisi yksi kysymys koskien tuota ihanaa vaaleanpunaista vilttiä,mistähän se mahtaa olla?:) laitoin saman kysymyksen jonnekkin aikaisempaan postaukseen mutten ole varma tulikohan se perille. -heidi

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.