Joelle - tyylillä kesään

15. toukokuuta 2018
Oikein ihanaa tiistai-iltaa!

Normaalista poiketen palailen blogin ääreen näin tiistaina ilta-aikaan. Ja miksikäs ei, koska takana on ihana viikonloppu, jonka aikana on päässyt iltaisin rentoutumaan hyvillä mielin. Ja ehkä myös lauantain pitkä valvominen jääkiekon ja Euroviisujen parissa motivoi ottamaan myös blogin näppeihin ja kirjoittamaan postauksen luonnosta. Kaikki vapaa-aika hyötykäyttöön siis. Sunnuntainakin päätin illalla istahtaa hetkeksi ulos nauttimaan iltalämmöistä lasten mentyä nukkumaan. Ihanaa, kun vihdoinkin voi istua iltaa pitkään omalla terassilla kuunnellen luonnon ääniä kesäisissä tunnelmissa. Viikonlopun helteet näyttävät sen kuin jatkuvan ja jatkuvan, joka tarkoittaa sitä, että on vihdoinkin aika pukeutua kesäisiin vaatteisiin ja nauttia "kesämekkotunnelmasta". Olen ristinyt lämpimät säät tuolla nimikkeellä, koska rakastan pukeutua mekkoihin. Kesämekot on parasta kesässä ja se kevyt tunne, kun kerrospukeutumisen voi unohtaa ja heittää yläviitoset kesämekkojen kanssa. Oma kesämekko-valikoima vaati kyllä suurta päivitystä, koska monet mekot oli tullut elämänsä päähän ja kirjaimellisesti käytetty loppuun. Yhteistyössä Ellos:n kanssa pääsin päivittämään mekkovalikoimaa ja esittelemään heidän Joelle-malliston kesän kuumimmat uutuudet.


Joelle on naisellinen ja kauniisti laskeutuva mallisto, joka on kehitetty designyhteistyössä Caroline Winbergin kanssa. Kuviomaailma koostuu kukista, pilkuista ja raidoista, joiden sävyjä ovat musta, sininen ja valkoinen. Korostusvärinä on tehokas punainen. Romanttiset vaatteet heijastavat yksinkertaista elämäntapaa. Kun matkustelet ympäri maailmaa, on tärkeää että sinulla on täydelliset vaatteet ja asusteet, jotka voivat silmänräpäyksessä vaihtaa lookkisi rantabeibestä bilelookiin.

Itse kotiutin omaan kesämekkovalikoimaan kaksi eri mekkoa Ellos:n Joelle-mallistosta. Kesääni saapui ihastuttamaan upean punainen ja kukkainen Rosemary-mekko, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan päälle laitettavaksi. Mekko on ihanan kevyt päällä ja punainen on upean kirkas. Mekossa on kevyesti levenevä malli, joka sopii monelle vartalolle. Vyötäröltä löytyy poikkileikkaus ja sisäpuolella takana kuminauha, joka tuo mekkoon eloa. Tyylikäs poimutus edessä ja solmittavat nauhat vyötäröllä, jotka pystyt sitomaan mekon eteen kauniisti. Mekkoa voi kivasti varioida myös iltaan sopivaksi esimerkiksi tilaamallani pallokuvioisella silkkihuivilla, joka tuo kokonaisuuteen tyylikkyyttä ja näyttävyyttä. Itse sidoin huivin hiuksiin tai sen voisi hyvin sitoa myös kaulalle ja silkkihuivia hyödyntää monella eri tavalla.
Toinen todella kaunis kesämekko moneen eri kesämenoon on Joelle-malliston valkoinen Peony-mekko. Mekon suora malli ja leveä smokkirypytys vyötäröllä/lantiolla tuovat hauskaa ilmettä mekkoon ja mekon pienet hihat tekevät mekosta tyylikkään ja klassisen valinnan kesän grillijuhliin tai esimerkiksi sukulaisen rippijuhliin. Mekossa on pitsiupotukset edessä ja helmassa. Lähdin kokoamaan mekon seuraksi hieman juhlavampaa lookkia ja se ei vaadi muuta kuin upeat, punaiset korvakorut korviin ja juhlalook on valmis. Tämänkin mekon kanssa toimisi hyvin saman malliston silkkihuivi.Olen tänä keväänä jäänyt vaatetuksessa ja asusteissa koukkuun punaiseen väriin ja ihanaa pukeutua kirkkaisiin väreihin näin kesän saavuttua Suomeen. Itseasiassa eilenkin minulla oli päällä Joelle-malliston punainen, kukkakuvioinen Rosemary-mekko, koska eiliselle päivälle oli luvattu upean aurinkoista säätä. Jos et halua pelkällä mekolla lähteä liikkeelle, voi mekon kanssa hyödyntää sukkahousuja, koska mekko ylettää polveen saakka ja on hyvä valinta näihin helteisiin säihin toimistoille. Mitä kuumempi helle meitä hellii, sitä vaikeammaksi koen itse toimistopukeutumisen töihin, koska töissä pitää säilyttää tyylikkyys, mutta pukeutumisen tulee samalla olla kevyttä ja tietyllä tavalla hauskaa. Siksi valitsen ensi kerrallakin päälleni piristävän kukkamekon, joka sopii pirskahtelevaan persoonaani ja sopii hyvin toimistolle käytettäväksi. Joelle-mallistosta oli helppo löytää tähän kesään inspiraatiota ja koko mallisto toi kyllä kesän ihanalla tavalla suomalaisten hyppysiin. Ellokselta tilaaminen on aina niin helppoa ja nopeaa, joten oman kesämekkokokoelman täydentäminen kauniilla mekoilla ja asusteilla oli helppo ja nopea juttu saada kuntoon.

Kesäisin terveisin,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.