Kauniita muistoja ja lahjoja

14. toukokuuta 2018Oikein kaunista huomenta maanantaihin ja äitienpäivän jälkeisiin tunnelmiin!

Ehkä olen täällä tarpeeksi monta kertaa hehkuttanut, kuinka ihanaa äitiys on ja kuinka kiitollinen siitä on. Siksi onkin mukava siirtyä ihanan äitienpäivän vieton jälkeen oman kodin tunnelmiin. Äitienpäivää vietimme omassa kodissa sekä tietenkin oman äidin luona, koska he kotiutuivat reissusta juuri ennen äitienpäivää takaisin, joka oli kyllä iloinen yllätys. Heti kun saimme tiedon, leivoimme pikaisesti lapsien kanssa jo niin perinteiset mokkapalat ja kävimme hakemassa todella kauniin kukkakimpun äitienpäivälahjaksi omalle äidille. Oma äitini on jo 68 vuotta vanha, joten tämä oli jo hänelle periaatteessa viideskymmenes äitienpäivä. Juhlimme siis samalla viisikymppisiä ja pyöreitä vuosia hänen kanssa, 50 vuotta äitiyttä.

Aamupäivän juhlien jälkeen tulimme takaisin kotiin, pakkasimme picnik-eväät ja suunnistimme leikkipuistoon juhlistamaan äitienpäivää vielä kerran hyvässä seurassa. Jos on hyvä syy juhlia, silloin juhlitaan. Itse sain äitienpäivälahjaksi itse itseltäni ihanan hortensian, jonka laitoimme terassia kaunistamaan. Terassi alkaa vihdoinkin näyttämään enemmän kesäiseltä, kuin viikko sitten, nyt kun kukkasia on saatu ruukkuihin istutettua ja rakas ystävä auttaa niiden kastelussa itseni kotoa poissa ollessa. Sain myös yhden toisen äitienpäivälahjan, jota olen monta vuotta jo toivonut ja himoinnut. Mutta siitä sitten enemmän tällä viikolla vielä erikseen juttua. Vinkkinä, että se on jotain, joka tulee parantamaan omaa elämänlaatua ja motivaatiota tiettyjä asioita kohtaan aika rutkasti. Alkuvuodesta itsellä oli hieman tietynlaisia motivaatio-ongelmia ilmassa, mutta heti kun lumi suli pois ja lämpimät ilmat saapuivat, katosivat nämä probleemat ja tilalle tuli motivoitunut nainen. Mutta palataan siihen myöhemmin.
Oikein ihanaa viikkoa toivottaen,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.