Lempparipäivä ja lapset ensin

9. toukokuuta 2018


Oikein kaunista ja ihanan lämmintä huomenta!

Oi miten ihanasti viikko onkaan lähtenyt käyntiin. Vihdoinkin olemme päässeet nauttimaan auringosta ja lämmöstä. Se oli tilattu ja vihdoinkin se saapui - lämpö! Toivottavasti nämä 18-20 asteen lämpötilat jatkuisivat myös kesäkuun alussa, kun me pääsemme vihdoinkin sambaamaan Helsingin kaduille kesäkuun toisena lauantaina. Viime vuonna paistoi aurinko ja oli lämmin, toissavuonna oli rankkasade ja +12 astetta, joten vaikka sitten mielummin jotain siltä väliltä. Aurinkoa on jonkun verran tullut otettua ja siitä muuten tulossa vielä tässä kuussa juttua, ei ole asiat mennyt ihan kuin Strömsössä niinkuin sitä yleensä sanotaan ja tulella ei kirjaimellisesti pidä leikkiä. Mutta palataan siihen sitten parin viikon päästä.

Nyt vielä pysytään tässä viikossa ja tässä päivässä, joka tulee kyllä olemaan aikaslailla lempparipäivä sekä tytöille ja minulle, koska tänään päiväkodissa on äitienpäiväkahvit tarjolla ja sitä jos jotain olemme odottaneet. Sitä ei varmasti itse ymmärrä kuinka iso asia tämä lapsille on, mutta ainakin omille lapsille se on hyvin tärkeä juttu ja siitä on nyt monta kertaa juteltu. Äitiys on kyllä parasta ikinä ja ei mikään itsestäänselvyys. Tämä on viimeinen vuosi, kun molemmat tyttöni ovat vielä samassa päiväkodissa niin se tekee tästä käynnistä viimeisen yhdessä. Ensi vuonna vanhempi tyttö siirtyy jo eskariin. Mihin nämä kaikki vuodet oikein häviävät välistä? Perinteinen aika kulkee niin nopeasti-lausahdus sopii kyllä tähän hetkeen niin hyvin. Joten nautitaan siitä mitä meillä juuri nyt tässä on. Kohta ne omat lapset on jo kummatkin koulussa ja niin isoja tyttöjä. Oma äitinikin muistuttaa tästä asiasta minua aina: "Nauti tästä hetkestä kun tytöt vielä istuvat sylissä ja halailevat paljon. Sitten kun ne kasvaa niin kaikki tämä ihanuus voi jäädä hetkessä pois".
Ihanaa keskiviikkoa toivottaen,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.