Muista viimeinen päivä ja siivouspäivä

27. toukokuuta 2018


Oikein kaunista huomenta sunnuntaihin!

Onpas ollut aika ihana viikonloppu. Perjantaina kävimme lasten ja heidän päiväkotikavereiden kanssa herkuttelemassa päiväkodin jälkeen ihan Hesburgerissa. Se oli tyttöjen mielestä paras tapa käynnistää viikonloppua ja oli taas niin mukavaa viettää aikaa tyttöjen kavereiden kanssa, unohtamatta maistuvia lastenaterioita ja mukavaa leikkipaikkaa.

Eilen taas suunnistimme heti aamusta kaupunkimme keskustaan, koska eilen vietettiin maanlaajuista Siivouspäivää. Siivouspäivä on kierrätyksen, vanhojen tavaroiden ystävien ja kaupunkikulttuurin uusi juhlapäivä, joka muuttaa kaupungit isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi. Idea on tehdä kierrättämisestä helppoa sekä luoda elävää ja vastuullista kaupunkikulttuuria. Kuka tahansa voi kaupata tavaroitaan kaduilla, pihoilla tai kodeissa ja shoppailla itselleen päivän parhaat löydöt. Tapahtumalla ei ole virallista järjestäjää, vaan jokainen osallistuja on oman myyntitapahtumansa järjestäjä. Jokainen on myös vastuussa omien jälkiensä siivoamisesta. Seuraava siivouspäivä järjestetään elokuun lopulla, joten jos tämä siivouspäivä meni ohi, voi jo nyt alkaa elokuuhun valmistautua ja koluta kaikki nurkat valmiiksi turhasta tavarasta. Kaikkea kivaa sitä tulikin bongailtua varhaisin aamusta kaupunkimme kirppikseltä ja joka kerta sitä tulee tehtyä hyviä löytöjä. Löysimme muunmuassa Reiman talvitakkia, PompDeLuxin uusia vaatteita, uudet lenkkarit ja muutaman lelun. Tosi hyvä keikka!

Siivouspäivä oli mukava ja itsekin pitäisi kyllä seuraavan kerran osallistua myyjänä eikä ostajana tähän tapahtumaan. Meiltä kyllä löytyisi lasten kaapeista vaikka mitä pieneksi jääneitä juttuja, joten ehkä itsekin nappaan itseäni niskasta kiinni ja käyn kaapit valmiiksi elokuuta ajatellen läpi.Niin ja meinasi unohtua, että tänään on viimeinen päivä osallistua 100€ sisustuslahjakortin arvontaan, jonka järjestän blogissa yhdessä be&liv:n kanssa. Arvontaan pääset suoraan tästä ja vastausaikaa on tähän iltaan kello 23.59 saakka.

Aurinkoisin terveisin,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.