Suoruus - anna suoraa palautetta ja äänestys

6. toukokuuta 2018Oikein kaunista huomenta ihanat!

Iiks miten mukava viikonloppua. Ystävän kanssa kesäkukkien hakua, kahvittelua ja paljon tanssia. Mikä parasta, sää on ollut viikonlopun juuri täydellinen. Sitä on jo kahdessa päivässä saanut niin paljon aikaan, että tänään voi olla vaan ja nauttia täydellisestä seurasta isolla sydämellä. Joo, ällön siirappista juttua ja niin positiivista taas, mutta sitä elämä on just nyt.

Meillä on työpaikallakin tämän kuun teemana, että annetaan ihmisille suoraa palautetta ja kerrotaan niitä positiivisia asioita mitä arvostaa ja mitä toiset tekee. Aivan liian harvoin ihmiset kehuvat toisiaan ja kiittävät hyvästä työstä ihan aidosti. Suomalaisten suuri ongelma on, että emme ole hyviä ottamaan kehuja vastaan. Kun jotain toista kehuu, vastaus on yleensä tyyliin "no en mä nyt tiiä, ihan hyvin se meni kai" tai "olihan se ihan ok:n makuista ruokaa". Esimerkiksi oma äitini tekee tätä ihan aina, kun olemme heillä syömässä ja ruoka saa aina kehuja. Hirveä vähättely, vaikka ruoat on niin maukkaita ja me kiitollisia kutsusta. Kehujen vastaanottaminen on sellainen asia, jota pitää suomalaisen aika paljon treenata. Itsekin sorrun siihen usein, että totean vaan "no en mä nyt tiedä mut kiitos!". Siksi olen omassa elämässäni ottanut myös tämän kuun teemakuuksi ja se kulkee nimellä #suoruus. Tule sellaisena kuin olet ja kerro muille palautetta hyvästä työstä ja ihanien ihmisten olemassaolosta. Älä pidä mitään itsestäänselvyytenä. Ole juuri sellainen kuin olet ja joku sinulle kertoo miten ihana oletkaan. Kun sinulla on hyvä olla, se näkyy satavarmasti olemuksestasi muille.

Suoran palautteen myötä toivon, että käytte kurkkaamassa Dekolehden-sivuille kilpailuun, jonne blogini pääsi finaaliin asti. Olisin enemmän kuin kiitollinen, jos annatte ääneni blogilleni.

Kiitos jo etukäteen ihanat!
Olen onnellinen, ole säkin!Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.