Terassi talven jälkeen - lähtökohta

7. toukokuuta 2018


Oikein mukavaa huomenta maanantaihin ja uuden viikon starttailua taas jälleen!

Viikonloppu oli kyllä mitä parhain ja pelkkää positiivista jäi sanottavaksi. Tänään sitä käynnistellään päivää jo toimistolta käsin ja aletaan juuri hommiin, Tämän viikon kohokohdat tulevat kyllä olemaan lämpimät säät, liikunnan ilo, Suomen Leijonien matsit ja tietenkin sunnuntaina vietettävä äitienpäivä. Hienosti on omat tytöt pystyneet pitää sunnuntaihin liittyvät salaisuudet, vaikka ovat meinanneet jo pari kertaa paljastaa koko päivän aktiviteetit ja "lahjat", jotka ovat päiväkodissa valmistaneet. Voi sitä hihitystä ja kuiskailuja, mitä tytöt sunnuntain osalta harrastavat.

"Äiti, arvaa mitä me ollaan askarreltu päiväkodissa sulle? No ei voida kertoa, hihih!"

Palataan äitienpäivään sitten sunnuntaina ja siirrytään nyt päivän aiheeseen, eli terassille. Terassi on nimittäin vielä aikalailla talvikunnossa sen osalta, että talvikamat on poistettu, mutta muuten se on aika koskematon. Ainoastaan pöydän olen siirtänyt keskelle ja tuolit sen ympärille, siinä kaikki. Nyt siis olisi aika alkaa saamaan terassia kesäkuntoon, koska tänäänkin pääsemme nauttimaan 18 asteen auringonpaisteesta ja kesä saapuu pikkuhiljaa. Pöydän alta löytyy vanhat, valkoiset ruohomatot, jotka alkavat olla tulleensa elämänsä päähän. Siksi uudet ulkomatotkin ilmestyiväy ostoslistalle. Mutta te toivoitte kuvia siitä miltä terassilla näyttää just nyt ja tässähän ne. Ensi kerralla voisi sitten esitellä niitä jälkeen-kuvia, kunhan tässä pääsee kotiuttamaan kaikki varaamani terassitarvikkeet.
Mukavaa viikon aloitusta teille ihanille!Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.