Be&Liv 100€ lahjakortti ja muistilista

22. kesäkuuta 2018


Oikein kaunista huomenta juhannusaattoon!

Tästä se käynnistyy, juhannuksen vietto. Kohta tästä autoa starttaillaan Espoossa ja nokkaa käännetään kohti Kotkaa. Eihän tämä sääennustus näytä yhtään niin pahalta kuin pari vuotta taaksepäin ja siitä vanhempia juhannuksia muistellen. Onhan sitä juhannusta tullut vietettyä paksu takki päällä ja pipo päässä hytisten ja sinä vuonna juhannus oli kylmempi kuin itse jouluaatto. Se oli kyllä niin huvittava juttu, mikä ei kyllä sinä juhannuksena hirveästi pistänyt naurattamaan. Nyt kun taas toukokuu oli rutikuiva, on kokkojen sytyttämisen ja polttamisen kanssa oltava ekstratarkkoja. Joka päivä hälytyslistoilla ollut metsäpaloja ja toivottavasti tämä juhannus selvitään ympäri Suomea ilman suurempia paloja sekä tietenkin hukkumisia. Kyllä sitä itse tänään päätti, että pakkohan sitä on talviturkki mennä juhannuksena heittää pois ja kiljuntavideota voi olla luvassa Instan Stories-puolella, jos en loppuhetkellä hannaa. Voi vitsi, tästä tulee ihan varmasti tosi kiva juhannus.


- juhannusmieli - check!
- rento fiilis- check!
- tarpeeksi lämpimiä vaatteita - check!
- biksut - check!
- hyvää ruokaa - check!
- hyvää juomaa - check!
- hyvää seuraa - check!


Jes, me olemme valmiit!

Sitten siihen odotettuun hetkeen, eli be&livin 100€ lahjakortin arvontaan. Virallisina valvojina ja arpatyttöinä toimi omat lapset ja hatusta vedettiin tämä kommentti:

Peony lamp valkoinen on ihana,niin myös tuo vati." - Hildan Hissu

Paljon onnea voittajalle! Jos voittaja ei ilmoittaudu sunnuntaihin kello 23.59 mennessä, arvon maanantaina uuden voittajan be&livin kanssa kaupallisessa yhteistyössä järjestetyssä arvonnassa.


Oikein mukavaa ja ihanaa juhannusta muruset!1 kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.