Hyvää syntymäpäivää ja onnellisuus ihan kaikesta

1. kesäkuuta 2018Oikein ihanaa perjantaihuomenta ja viikonlopun aloitusta tähän juhlaviikonloppuun!

Eilinen oli huippupäivä, kiitos kaikille ihanille ja rakkaille ihmisille. Juhlintaa jatketaan huomenna ja ehkä tänäänkin tuli jokunen lasi skoolattua vanhenemiselle. Silloin kun täytin 30 vuotta, ei ikääntyminen sen jälkeen ole tuntunut enää oikein missään ja sitä ihan ylpeänä seisoo oman vanhenemisen takana. Eihän tässä montaa vuotta ole kolmeakymppiä kerennyt vielä elämään. Omat kolmekymppis-juhlat menivät hieman penkin alle aikoinaan, joten jokainen mukava syntymäpäivä sen jälkeen tuntuu enemmän kuin ihanalta. Kyllä sitä on taas niin onnellinen ja kiitollinen olo kaikesta eikä asioita pidä itsestäänselvyytenä, päinvastoin. Kiitos siis ihanille sukulaisille, ystäville ja kumppanille tästä kaikesta ihanasta. Olette kaikki niin tärkeitä!

Jatkamme juhlintaa viikonloppuna, kun aiheena on kesän käynnistyminen, koulujen loppuminen ja sivussa vielä kerran omat syntymäpäivät. Tänään käynnistyi jo kesäkuu, aikas hurjaa. Sehän tarkoittaa, että ensi kuussa itsellä käynnistyy jo puolenvälin jälkeen neljän viikon kesäloma, vähänkö ihanaa. Nyt kun toukokuu oli niin poikkeuksellinen ja älyttömän lämmin, tuntui viikonloput vähän kuin kesälomailuilta. Paljon sitä on terassia ja pihaa saanut laitettua ja ulkona on tullut vietettyä iltaisinkin aikaa lasten mentyä nukkumaan. Toivottavasti lämpö säilyy Suomessa, koska ensi viikon viikonloppuna sambaamme pitkin Helsingin katuja Sambakarnevaalien muodossa. Mutta ennen kun sitä mietitään ja hehkutetaan, nautitaan tästä unelmaviikonlopusta hyvässä seurassa.


Ihanaa viikonloppua juhliin, rentoutumiseen ja ihanaan kesäkuuhun,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.