Juhannuskuulumisia ja varaston laajentamista

25. kesäkuuta 2018


Oikein mukavaa maanantai-iltaa kaikille!

Voi vitsi miten hyvä fiilis sitä viikonlopusta ja juhannuksesta voikaan olla. Totaaliväsymys kyllä valvomisesta, mutta hei, se oli todellakin kaiken väsymyksen arvoista. Positiivisesti ajateltuna tässä ollaan taas jo viikkoa lähempänä omaa kesälomaa, joten kaiken väsymyksen keskellä jaksaa hyvin. Varsinkin kun täksi viikoksi huomisesta lähtien on taas luvattu helteitä, joten toivotetaan ne tervetulleiksi ja laitetaan taas ne paksut takit ja villasukat hetkeksi takaisin kaappiin. Kävimme jo lasten kanssa katsomassa tänään syksyn vaatteita valmiiksi, vaikka vielä eletäänkin kesää ja vasta sitä aloitellaan. Tämä on kyllä niin perus. Kun kesäksi ostaa paljon kesävaatteita lapsille, on koko kesä tyyliin +18 astetta ja helteitä ei näy. Ja sitten kun et osta ja ajattelet että tämänkin kesän pärjää hyvin pienellä kesävaate-varastolla niin sitten koko toukokuu on jo niin lämmin, että pienellä varastolla ei yhtäkkiä pärjääkään. Niin perus!

Mutta siis piti niitä kuulumisia juhannuksesta kertoa. Ne ketkä seuraavat minua Instassa, näkivät varmasti kaikki miljoonat videot ja kuvat juhannuksen vietostani ja täydellisestä nauttimis-moodista. Juhannusta vietin siis tänä vuonna Kotkassa ja voiko ihanempaa paikkaa olla. Meri, lämpö ja aurinko. Mitään muuta sitä ei tarvitse, koska seura, ruoka ja juoma oli mitä parasta. Tämä juhannus poikkesi täysin viime juhannuksesta ja jäi kyllä positiivisella tavalla muistoihin. Olisin niin voinut jäädä vaikka koko kesäksi kyseiseen paikkaan ja viettää siellä kesäpäiviä ja lomaa ihan rauhassa ilman kiireen tuntua. Tämä paikka olisi ollut juuri sopiva siihen ja silmä lepäsi, katsoi sitä mihin suuntaan vaan. Kyllä meri on aina meri ja se on niin minun juttu. Ihana juhannus ja kiitos isäntäparille siitä, että saimme tulla vierailemaan!
Mukavaa iltaa toivottaen,3 kommenttia

 1. Hui!!! Me olimme Juhannuksen Pyhtäällä, joka Kotkan naapuri lännen puolella. Meillä oli sekä perjantaina että lauantaina niin hurja tuuli, että ei tullut mieleenkään polttaa kokkoa. Te näköjään uskalsitte? Kotka on kyllä ihanaa seutua ja meri yksi parhaista asioista. Vanhemmillani on Kotkassa kakkosasunto ja olemme viettäneet siellä paljon lomia. Tänäkin vuonna käymme sekä Kotkassa että saaressa Pyhtäällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu perjantaina tuuli oli todella voimakas ja vielä lauantainakin päivällä, mutta onneksi se illaksi sitten alkoi tyyntymään niin pääsi kokkoa hieman myöhässä polttamaan :)

   Poista
 2. Heh,,luin postauksen ja jäin miettimään, ettei tässä ollut mitään mainintaa varaston laajentamisesta. Katsos kun käsitin otsikosta, jotta jotain pihalla olevaa varastoa suurennetaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.