Kesän juhlalook ja valmiina antaa kaikkensa

8. kesäkuuta 2018


Oikein mukavaa iltaa kaikki ihanat!

Aamupostaukset ovat nykyään siirtyneet iltapostauksiksi, koska aamut on sellaista pöhinää ja menoa täynnä, että ei tässä enää kerkeä juttuja aikaisin aamusta kirjoitella. Tänäänkin herätys oli puoli kuuden aikoihin, kamat kasaan, iso laukku pakaten ja matka kohti Helsinkiä alkoi jo kolmannen kerran tällä viikolla. Tällä viikolla olen käynyt kyllä paljon keskustassa hommissa, mutta mikäs siinä kun on kiva paikka tehdä töitä. Tämäkin päivä osoittautui hyvin erilaiseksi, kun aamulla kiirehdin kovaa vauhtia lääkäriin ultraan. Kyllä meinasi jännitys ottaa vallan, mutta onneksi se meni nopeasti ohitse ja kaikki oli vallan hyvin. Seuraavaksi kiireen vilkkaa takaisin toimistolle hommiin, valmiina meikattavaksi ja hiustenlaittoon valokuvaussessiota varten. Tähän glamouriin voisi ihan tottua. Oli ihana päästä taas ammattilaisen käsiin, joka loihti upeat hiukset ja meikit itselleni ihan hetkessä. Itselläni oli kyllä kaunis olo, vaikka meikki oli hyvin erilainen mihin itse on tottunut. Mutta lopputulos oli kyllä ihana! Kuvaussessio meni hujauksessa ohitse ja siitä sitten taas kiireen vilkkaa kotiin lasten kanssa ja tekemään viimeisiä silauksia valmiiksi huomista varten. KYLLÄ! Huomenna sambataan! Kesän kuumin tapahtuma, on sitä sitten luvattu +14 tai +16 astetta lämmintä. Kuumia naisia ja miehiä Helsingin keskustan kaduilla tanssimassa ja nauttimassa sambasta ja elämästä. Sitä jo kovin odotellessa! Huomenna siis biletetään Helsingissä ja sunnuntaina Lohjalla. Sunnuntaina olisi nimittäin vuorossa veljen pojan rippijuhlat, joten sitäkin juhlaa kovin odotellessa. Oma vatsa on nyt ollut siinä kunnossa, että yhtään ylimääräistä herkkua ei tähän masuun sujahda, mutta voi sitä ilman herkkujakin juhlia ja pitää hauskaa. 

Tästä on siis tulossa todella kiva ja vauhdikas viikonloppu! Mutta onhan tätä viikonloppua tässä jo kerennyt vuoden odottamaankin ja nyt sitä mennään taas täysillä. I love my life, jes!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.