Lomamatkakuume nousee ja nousee

27. kesäkuuta 2018


Oikein kaunista huomenta keskiviikkoon!

Lomalaiset saavat tänään nauttia oikein olan takaa, koska täksi päiväksi ja huomiseksi on luvattu ihanien helteiden paluuta ja pelkkää aurinkoa, ainakin tänne Etelä-Suomeen. Voi että, olisi se kyllä ihanaa olla jo kesälomalla. Eilen jäin suustani kiinni tuntemattoman rouvan kanssa Cittarin kassalla (ylläri, koska tätä tapahtuu usein) ja hänen kanssaan päivittelimme kaikkia ihania lomalaisia kateellisina. Meillä kummallakin kesäloma nimittäin käynnistyy vasta kolmen viikon päästä, joten pientä kateutta ja katkeruutta oli ehkä kummankin äänensävyssä huomattavissa, hih! Itselle jäi juhannuksesta hieman lomamoodi päälle ja tämä viikko on töissä ollut niin kiireinen, että ei sitä sitten oikein ole kerennyt edes ajattelemaan. Paitsi eilen illalla. Illalla lasten nukkumaan mentyä sain tietokoneen rauhassa syliin ja väkisin vasten tahtoa aloin selailemaan lomamatkoja ja lentoja. Jos tässä jonkun kuumeen itselleen sallii niin se on lomamatkakuume. Vielä ei ole tullut mitään reissua varattua, mutta nyt kuume alkaa nousemaan ja selvästi tarttumaan eteenpäin, joten pakkohan tässä kesälomalla tai syksyn aikana on reissuun lähteä. Eurooppaa on tullut kierrettyä ristiin ja rastiin ja nyt haluaisinkin kovin lähteä aikuisten lomamatkalle jonnekin päin Eurooppaa. Kohteita olisi heinäkuun lopulle ja elokuun alulle vaikka mitä, mutta nyt alkaa valinnanvaikeus painamaan ja ei oikein osaa päättää mitä, missä ja milloin. Yksi ihana kohde olisi Barcelona, josta alempana olevat kuvatkin on muutaman vuoden takaa. Myös Italia houkuttaa jälleen kerran, vaikka siellä tuli Milanossa vierailtua viime syyskuussa. Ja onhan sitä Nizzaa, Malagaa, Madridia ja vaikka mitä muuta. 

Onko teillä jotain suosikkikohdetta Euroopassa minne matkustaa aikuisten kesken?

Jos sinulta löytyy joku ihana paikka mielestä, joka säväytti ja synnytti ihania muistoja niin ilmianna sitä tähän tai sähköpostitse. Olisi niin mukava lähteä matkalle ja ottaa sitä hyvin ansaittua omaa aikaa oikein olan takaa. Hyvää juomaa, hyvää ruokaa ja lämpöä - siinä ne suurimmat vaatimukset mitä matkan pitäisi pitää sisällään. Vinkkejä ihanista lomamatkoista otetaan vastaan mielellään!
3 kommenttia

  1. Oletko matkustanut ulkomailla lastesi kanssa?

    VastaaPoista
  2. Barcelona on ihana. Aikuisten kohteeksi sopii myös Lissabon, upea kaupunki ja nähtävää riittää mukaanlukien ihanat kahvilat, ruokapaikat ja shoppailu taivaat ;) Myös junalla puolen tunnin matka todelliseen rantakaupunkiin Cascaihin, varmasti olisi upea aikuisten loma!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.