Sori

6. kesäkuuta 2018Oikein mukavaa ja kaunista iltaa kaikille! 

Pahoittelen pientä hiljaisuutta mitä blogissa oli tämän koko alkuviikon. Viime viikko oli sellaista haipakkaa ja tämä viikko jatkunut samallalailla, joten en ole kerennyt oikeastaan yhtään mitään ylimääräistä tekemään. Viikonlopun sambakarnevaalit painavat myös aikataulullisesti päälle ja sekä viime että tämän viikon pääteemana on toiminut kiire, kiire ja kiire! Tässä on tullut ravattua Helsingissä toimistolla, lääkärissä, verikokeissa ja edessä vielä ultra, on ollut sambapukujen askartelua ja treeniä. Kaikki muu on jäänyt ihan taka-alalle ja eipä ole televisiotakaan tullut monen montaa kertaa avattua ja istuttua ihan rauhassa alas. Tiedän, että tämä on ollut sellaista vali, vali ja vali-aikaa ja suuresti pahoittelut siitä. Tuntuu että oikein mikään ei ole tällä viikolla mennyt putkeen. Olen viime ja tällä viikolla kärsinyt taas kovin vatsaongelmista ja niitä tässä nyt selvitellään, että mistä kaikki kipuilu voikaan johtua, kun kaikki tuntuu ärsyttävän vatsaa ja tekevän siitä kipuisan. Elämä ei ole ollut ihan helpoimmasta päästä, mutta ehkä helpotusta tähän oloon on vielä edessä, ainakin todella toivon niin ja asiat alkavat selviämään ja käymään järkeen, että tässä voisi taas alkaa elämään normielämää ja nauttimaan näistä elämän pienistä hetkistä ja normiarjesta, mikä on tähän mennessä tuntunut tänä vuonna niin hyvältä.

Siksi haluankin sanoa teille kaikille, että olen pahoillani tästä hiljaisuudesta ja kaikilta asianomaisilta, jotka ovat joutuneet omista kiukutteluista kärsimään ja kuuntelemaan omaa "en mä tarvitse apua ja kyllä mä pärjään"-asennetta..

Sori!
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.