Hyljätty ja yksinäinen keskellä hellettä

23. heinäkuuta 2018


Oikein mukavaa maanantaita!

Suuret pahoittelut blogihiljaisuudesta, jota on nyt jo 3 viikon aikana täällä blogissa ollut. Tämä kesä on ollut sellaista menoa ja meininkiä joka suuntaan, että sisustelut on kirjaimellisesti jäänyt aika vähälle. Monta syytä siihen: kiire, kuumuus, lapset, työt, blaa blaa blaa. Syitä voi keksiä vaikka minkälaisen listan, mutta lupaan tsemppailla ja alkaa taas panostaa tänne suuntaan hieman enemmän. Nyt blogi on ollut aika hyljätty versio ja elänyt yksinäistä elämää, mutta täältä tullaan taas.

Monta sisustusjuttua jo mielessä ja tulossa, sekä enemmän perhejuttuja jatkossa. Blogini on ollut aina aika sisustuspainotteinen, mutta elämä vie eteenpäin ja tämän takia blogiin postailen myös jatkossa lifestyle-juttuja meidän perheestä ja kaikesta muusta. Mutta niihin sitten palaillaan lomien jälkeen ja tämä loma eletään ihan täysillä. Lomaa on nyt alle viikko taustalla ja paljon olemme jo kerenneet nauttia. Uiminen on ollut ykkösjuttu, kiitos ihanien säiden. Tänäänkin olemme jo kaksi kertaa käyneet uimassa ja samaa ajattelimme huomennakin näillä helteillä tehdä. Huomenna suuntaamme myös Kirkkonummen suuntaan ja vietämme siellä päivää -hellehän se vaan jatkuu ja jatkuu. Ulkomaan matkaakin suunnittelimme, mutta kerran Suomessa saamme kerrankin nauttia näistä helteistä, matka saa ihan suosiolla siirtyä syksyn sateiden keskelle. Moni on nyt kesällä siirtänyt matkoja syksyn suuntaan, koska onhan tämä kesä ollut kyllä ihan poikkeuksellisen kuuma ja ihana, eikä tälle ihanuudelle loppua näy - kiitos "seksihelteen". Siksi blogi on jäänyt hieman yksinäiseksi sudeksi, mutta täältä tullaan, lupaan sen! Kohta pukkaa sisustusta, unelmointia, eskarijuttuja, vaatepostausta ja vaikka mitä muuta mukavaa ja positiivista höpinää. Onneksi tässä on vielä kaksi viikkoa kunnon lomaa jäljellä ja sitten päästään taas perusarkeen ja hommiin kiinni. Siihen ei kyllä pidetä mitään kiirettä, vaan tämä kesäloma tuli kyllä niin tarpeeseen että.

Mukavaa iltaa kaikille teille ihanille ja kuullan taas pian,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.